Beveiliging

Het Crown Business Center biedt u een veilige werkplek. Ieder Crown Business Center is uitgerust met een videobewakingssysteem. Toegang tot een Crown Business Center krijgt u door middel van een pasjessysteem.

Dakterras

Ontspannen een kop koffie drinken, in de frisse buitenlucht brainstormen of gewoon genieten van het uitzicht? Dat kan op ons dakterras.  

Electrische laadvoorziening

Crown Business Centers beschikt over een aantal oplaadpalen voor uw elektrische auto. 

Fitness

Sporten voor, na of tijdens het werk kan in de goed uitgeruste fitnessruimte van een aantal Crown Business Centers.

Glasvezel internet

Crown Business Centers bieden zakelijke internetdiensten die volledig aansluiten op de wensen van uw bedrijf in het door u gehuurde kantoor in het Crown Business Center.   

Kantoormeubelen

Kies voor een volledig ingericht kantoor. Gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van een internet- en telefoonaansluiting. U kunt direct beginnen.

Kinderdagverblijf

De kinderen kunt u meenemen naar het Crown Business Center. Het kinderdagverblijf zit in een aantal Crown Business Centers. Hierdoor kunt u in sommige  gevallen tijdens de pauzes even langsgaan. 

Kopieer- en printfaciliteiten

Kopiëren, printen, scannen en faxen kan als vanzelfsprekend in het Crown Business Center. Als u er geen tijd heeft voor heeft, helpt onze receptioniste u graag.

Pantry

Een pantry, voorzien van alle gemakken, vindt u op iedere verdieping van het Crown Business Center. Wat dacht u van een heerlijke verse koffie? Of het gemak van een vaatwasser? Van deze pantry kunt u als huurder vrij gebruiken.

Parkeerruimte

Parkeergelegenheid is er altijd voldoende. Rond het Crown Business Center, in de parkeergarage of op een parkeerdek.

Postverwerking, -verzending en frankeerservice

Postverwerking, verzending en frankeren kunt u laten verzorgen door onze receptioniste.

Receptie

Onze receptioniste is professioneel, gastvrij en denkt graag met u mee. Ze staat o.a. uw relaties te woord en neemt postpakketten aan. Kortom, de receptioniste van Crown Business Center is het aanspreekpunt voor u en uw relaties.

Restaurant

Het restaurant is een plek om te eten, te drinken en te ontmoeten. U kunt er lunchen, een kop koffie drinken of uw netwerkborrel organiseren. 

Schoonmaak

De algemene ruimtes van ieder Crown Business Center worden regelmatig schoongemaakt. U kunt uw kantoor ook laten schoonmaken met de CBC-schoonmaakdienst.

Telefonie

Crown Business Centers bieden zakelijke telefoondiensten die volledig aansluiten op de wensen van uw bedrijf in het door u gehuurde kantoor in het Crown Business Center.  

Toegang 24 uur per dag

U kunt altijd terecht in het Crown Business Center,  24 uur per dag en 7 dagen per week.

Vergaderfaciliteiten

Het Crown Business Center biedt u goede mogelijkheden om te vergaderen. Kies de vergaderzaal met de juiste uitstraling en kies het arrangement dat bij de vergadering past.

Wifi

(draadloos) internet is onmisbaar. Daarom hebben alle Crown Business Centers stabiele en snelle wifiverbindingen in een aantal algemene ruimtes.