flexibel huren

"Dankzij het flexibele huurcontract zit ik niet gelijk voor vijf jaar vast"

  • Marlies van der Hout – Jouw Succes-PRAKTIJK

Flexibele huurvoorwaarden

Het full-service concept van Crown Business Center is erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat doen wij door met u in gesprek te gaan over uw wensen en eisen met betrekking tot kantoorruimte. Zo zorgen we samen voor een huurcontract die écht bij u en uw onderneming past.

Zó werken we samen

Maatwerk huurcontract

Bij Crown Business Center weet u zeker dat u een optimaal huurcontract afsluit. Maak een afspraak met de Vastgoedadviseur en bespreek samen de passende voorwaarden voor u en uw bedrijf.

Opzegtermijn van 4 maanden

Weet u nog niet precies wat de toekomstplannen zijn voor u en uw bedrijf? Geen probleem. Wanneer u kantoorruimte huurt bij Crown Business Center heeft u een opzegtermijn van 4 maanden.

Groei- en krimpmogelijkheden

Groeit uw onderneming en heeft u daardoor meer ruimte nodig? Of wilt u juist graag inkrimpen? De Vastgoedadviseur van Crown Business Center denkt graag met u mee om een passende oplossing te vinden.

Stel een vraag
Contactformulier

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!