Flexwerkplek in Zoetermeer

Jouw flexibele werkplek bij Crown Business Center | Boerhaavelaan 40

Ben jij een ondernemer in de omgeving Zoetermeer en ben jij op zoek naar een flexibele werkplek? Crown Business Center Zoetermeer (gelegen naast Station Zoetermeer) heeft sinds kort flexwerkplekken te huur. De werkplekken zijn direct beschikbaar; je kan dus meteen aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen, is je laptop meenemen!

Flexwerkplek nu beschikbaar vanaf €169,- (excl. btw) per maand!

Waarom een flexwerkplek?

De meeste ondernemers starten vanuit huis. Daar zitten een hoop voordelen aan; je bent vrij, betaald geen huur en werkt in een comfortabele omgeving. Toch is thuiswerken niet altijd ideaal. Je hebt veel afleiding om je heen, je hebt geen mensen om mee te sparren en je woonkamer is meestal niet de beste plek om klanten te ontvangen. Een werkplek buiten de deur kan dan de oplossing zijn.

Voordeel van flexwerken bij Crown Business Center Zoetermeer

Het voordeel van een flexwerkplek bij Crown Business Center Zoetermeer is dat je nergens voor langere tijd aan vast zit. Je betaald een vast bedrag per maand (maandelijks opzegbaar), je kan komen en gaan wanneer jij wilt en je profiteert van een netwerk van medeondernemers. Daarnaast kan je bij Crown Business Center Zoetermeer gebruikmaken van de aanwezige faciliteiten. Er is razendsnel internet, een receptioniste, je huurt voordelig een vergaderruimte en je hebt altijd koffie en thee binnen handbereik.

Vergaderzalen

Op de dertiende en hoogste etage zijn de vergaderzalen gevestigd. De zalen variëren in grootte; ideaal voor één op één gesprekken, seminars, presentaties, workshops of trainingen. Als huurder van een flexwerkplek krijg jij een aantrekkelijke korting, zodat je rustig kan vergaderen of een presentatie kan geven wanneer jij dat wilt.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Het Crown Business Center is pal naast Station Zoetermeer gelegen. Je bent dus vanaf de trein in enkele minuten op je werkplek. Je bent dus zo in centrum Den Haag of Zoetermeer. Er stoppen ook bussen bij het station. Kom je met de auto? Voor een klein bedrag extra per maand kan je gebruikmaken van de overdekte parkeergarage naast het gebouw.

Ideaal gelegen: slechts één minuut lopen vanaf Station Zoetermeer

Over Crown Business Center Zoetermeer

Het kantoorverzamelgebouw aan Boerhaavelaan 40 wordt sinds anderhalf jaar grondig gerenoveerd, waardoor er steeds een nieuwe verdieping bijkomt. Het grootste gedeelte van het gebouw bestaat uit kantoorruimtes en vergaderzalen. Ben jij je flexwerkplek ontgroeit en wil je een werkplek voor jezelf? Bij ons kan je zo overstappen naar je eigen kantoor die je helemaal zelf kan inrichten.

Vraag een rondleiding aan!

Wil je meer informatie of een rondleiding? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Crown Business Center via onderstaande contactgegevens. Je kan natuurlijk ook even naar binnen lopen als je in de buurt bent; onze receptioniste vertelt je graag over je nieuwe werkplek!

Contact

Neem  contact op met Vastgoedadviseur Martijn Schuitemaker via 071 – 405 1500, of klik op de button om een rondleiding aan te vragen. Tot ziens in Crown Business Center Zoetermeer!

Volg ons nu ook op LinkedIn!

Bedrijfsruimte in Zoetermeer | Crown Business Center Zoetermeer

Ontdek Crown Business Center in Zoetermeer:

 • Voordeling huurcontract
 • Maandelijks opzegbaar
 • Uitstekende bereikbaarheid
 • Vergaderfaciliteiten
 • 24/7 toegang
 • Standaard faciliteiten
 • Altijd parkeergelegenheid

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

 • All-in concept
 • U huurt per m2
 • All-in pakket
 • Duurzaam ondernemen
 • Fulltime serviceconcept

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!