Crown Business Center Haarlem

Een prachtig kantoorpand midden in de bekende Waarderpolder!

Crown Business Center Haarlem is een fijne plek om uw bedrijf te vestigen. Het heeft kantoorruimten, diverse vergader- en conferentieruimten. Ook is er een restaurant met een riant dakterras. Er zijn veel faciliteiten die het aangenaam en gemakkelijk maken voor u. Bovendien is er een kinderdagverblijf in het pand. Over gemak gesproken!

CBC Haarlem is een mooi pand met weids uitzicht over het polderlandschap en makkelijk bereikbaar met de trein en de A5 en A9 liggen dichtbij.

NIEUW!!! Flexteamwork, flexwerken inclusief gratis advies en begeleiding.

Waarom kiezen voor Crown Business Center Haarlem?

Haarlem is een bruisende stad met een rijk drukkersverleden wat nog overal terug te vinden is. Crown Business Center Haarlem is gevestigd in het voormalige NRM-gebouw op bedrijventerrein De Waarderpolder. De Nederlandse Rotogravure Maatschappij was een van de voornaamste drukkerijen van Nederland. Als ode aan het drukkerijverleden ziet u in CBC Haarlem dan ook op allerlei plekken details uit de roemruchte geschiedenis terug in het interieur.

CBC Haarlem is een inspirerende plek om te werken en te vergaderen. Het pand beschikt over een grote diversiteit aan vergaderzalen. Uw bijeenkomsten kunnen volledig verzorgd worden met lunch in de vergaderzaal. Wilt u liever een echte break tijdens uw bijeenkomst, dan bent u van harte welkom in ons gezellige bedrijfsrestaurant The Crown, of bij mooi weer op het buitenterras.

Dit sfeervolle Crown Business Center midden in het bruisende bedrijventerrein Waarderpolder is uitstekend bereikbaar en beschikt over een groot parkeerterrein naast het pand. De centrale receptie, facilitaire diensten en flexibele huurcontracten: genoeg redenen om te kiezen voor Crown Business Center Haarlem.

Wat klanten zeggen over ons Crown Business Center Haarlem

"Als psycholoog voer ik voor mijn bedrijf regelmatig gesprekken in de goed verzorgde en representatieve ruimtes van het Crown Business Center in Haarlem. Zowel qua grootte van de ruimtes als qua catering is het geheel af te stemmen op de individuele behoefte en dat tegen een redelijke prijs. Ook door de receptie word ik telefonisch, via e-mail en face-to-face altijd goed geholpen. Ik kan CBC Haarlem dan ook van harte aanbevelen aan collega-ondernemers.”

Drs. Guido Cobelens, Pad-Vinder, www.pad-vinder.nl

Waar kunt u ons vinden?