Crown Business Center Haarlem II

Prachtig kantoorpand gelegen in de Waarderpolder. Opgeleverd in 2000 en gelegen aan de Mollerusweg in Haarlem naast Crown Business Haarlem I. Hierdoor kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die het naastgelegen gebouw aanbiedt zoals: restaurant met dakterras, kinderdagverblijf, vele vergader- en conferentieruimten, maar er zijn ook fitnessmogelijkheden! Dat maakt Crown Business Center Haarlem II een zeer gewilde locatie.

Waarom kiezen voor Crown Business Center Haarlem?

Haarlem is een bruisende stad met een rijk drukkersverleden wat nog overal terug te vinden is. Crown Business Center Haarlem is gevestigd in het voormalige NRM-gebouw op bedrijventerrein De Waarderpolder. De Nederlandse Rotogravure Maatschappij was een van de voornaamste drukkerijen van Nederland. Als ode aan het drukkerijverleden ziet u in CBC Haarlem dan ook op allerlei plekken details uit de roemruchte geschiedenis terug in het interieur.

CBC Haarlem is een inspirerende plek om te werken en te vergaderen. Het pand beschikt over een grote diversiteit aan vergaderzalen. Uw bijeenkomsten kunnen volledig verzorgd worden met lunch in de vergaderzaal. Wilt u liever een echte break tijdens uw bijeenkomst, dan bent u van harte welkom in ons gezellige bedrijfsrestaurant The Crown, of bij mooi weer op het buitenterras.

Dit sfeervolle Crown Business Center midden in het bruisende bedrijventerrein Waarderpolder is uitstekend bereikbaar en beschikt over een groot parkeerterrein naast het pand. De centrale receptie, facilitaire diensten en flexibele huurcontracten: genoeg redenen om te kiezen voor Crown Business Center Haarlem.

Onze huurders

Bel 023 - 7505700 of stuur een mail naar receptie-cbchaarlem@crown-bc.nl
U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even langs te komen!

Waar kunt u ons vinden?

Crown Business Center Haarlem II