Kantoorruimte huren Bodegraven

Een compleet ingerichte kantoorruimte huren nabij Bodegraven doet u natuurlijk bij Crown Business Center! Wij bieden u de ideale locatie om te werken, brainstormen en teambuilden om al uw zaken tot een goed einde te brengen en inspiratie op te doen voor nieuwe projecten. Onze business centers in onder meer Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Alphen aan den Rijn en Gilze - Rijen zijn allen voorzien van de juiste faciliteiten om goed te kunnen werken en zijn bovenal allen gevestigd op een uitstekend bereikbare A-locatie!

Kantoorruimte huren bij Bodegraven: twee locaties

In ons business center heeft u een uitgebreide keuze als het gaat om een kantoorruimte huren op één van ons bedrijventerrein in Bodegraven. Door de verscheidenheid aan beschikbare ruimtes, huurcontracten en faciliteiten is er voor ieder bedrijf en elke ondernemer een geschikte ruimte te vinden! Om u een idee te geven van de uitgebreide mogelijkheden en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf gaan we graag met u in gesprek. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak met ons inplannen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Waarom Crown Business Centers?

Crown Business Centers zijn altijd uitgerust met de juiste faciliteiten om ongestoord en efficiënt te werken en vergaderen. Zo vindt u naast een kantoorruimte ook vergaderzalen om te huren in ons Crown Business Center Bodegraven maar ook een restaurant, parkeerplaats, kopieermachine en receptie zijn voor u aanwezig. Vragen? Bel ons dan even op 071-4051500

Werkruimte

Werkplek vanaf € 250.- per maand!
Inclusief: Receptiediensten, telefonie en internet, gemeubileerd kantoor en eigen parkeerplaats.

Crown Business Centers hebben verschillende mogelijkheden voor het huren van werkplekken en kantoorruimten. Om u te helpen bij het maken van de keuze, hebben wij een aantal huurpakketten samengesteld. Van één werkplek tot verschillende kantoren, voor een korte of een lange periode; alles is mogelijk.

Heeft u vragen?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.