Kantoorruimte huren Woerden

Zou u graag een kantoorruimte huren van Crown Business Center in de buurt van Woerden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Of u nu op zoek bent naar een geschikte kantoorruimte, een vergaderzaal voor uw besprekingen, een inspirerende plek om te brainstormen en te netwerken of een conferentie zaal voor uw presentatie, bij het Crown Business Center vindt u het allemaal onder één dak!

Kantoorruimte huren in de buurt van Woerden

Onze Crown Business Centers hebben allen een inspirerende en prettige ambiance waardoor ze de ideale omgeving vormen om zaken te doen, te brainstormen en te netwerken. We hebben voor u verschillende vergaderzalen en kantoorruimtes beschikbaar waardoor er voor elke bespreking en ieder bedrijf bij ons een passende ruimte te vinden is. Bent u nog op zoek naar een compleet ingerichte kantoorruimte om te huren in de buurt van Woerden? Bekijk dan snel de beschikbare kantoorruimte in ons Crown Business Center in Bodegraven of Alphen aan den Rijn!

Onze locaties

Crown Business Center biedt u niet alleen de mogelijkheid een kantoorruimte te huren in de regio Woerden en Alphen aan den Rijn. Ook in Haarlem, Leiden en Hoofddorp hebben we voor u verschillende kantoorruimtes te huur. Voor vragen en meer informatie kunt u vrijblijvend online het contactformulier invullen of bellen naar 071-405 15 00.

Werkruimte

Werkplek vanaf € 250.- per maand!
Inclusief: Receptiediensten, telefonie en internet, gemeubileerd kantoor en eigen parkeerplaats.

Crown Business Centers hebben verschillende mogelijkheden voor het huren van werkplekken en kantoorruimten. Om u te helpen bij het maken van de keuze, hebben wij een aantal huurpakketten samengesteld. Van één werkplek tot verschillende kantoren, voor een korte of een lange periode; alles is mogelijk.

Heeft u vragen?

Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.