Receptioniste gezocht in Gilze-Rijen | Vacature

Kom werken als gastvrouw (of -heer) bij Crown Business Center!

Crown Business Center Gilze-Rijen zoekt een enthousiaste en flexibele:

Receptionist(e), 19 uur/week (woensdag en vrijdag)

Ben jij enthousiast, representatief en houd je van aanpakken? Solliciteer dan nu op deze veelzijdige functie!

Jouw functie

Jij bent dé gastvrouw (of –heer) van het Crown Business Center en bent zeer zelfstandig. Je ontvangt huurders en gasten, neemt de telefoon aan, verwerkt post, en voert licht administratieve en secretariële werkzaamheden uit. Je draagt, samen met het restaurant, zorg voor de planning en verzorging van onze vergaderzalen. Je toont initiatief, flexibiliteit en creativiteit om huurders en gasten van dienst te zijn.

Wij zoeken

Onze ideale kandidaat is een representatieve gastvrouw/- heer, die onze huurders en hun bezoek een welkom gevoel geeft en ontzorgt. Je hebt al ervaring (door werk of stage) als receptioniste of secretaresse en hebt een toepasselijke MBO-opleiding op niveau 4 succesvol afgerond. Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pré. Wij hebben voorkeur voor een kandidaat die in of dichtbij Gilze-Rijen woont, met een reisafstand van minder dan een halfuur tot het CBC.

Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels. Vanzelfsprekend heb je goede computervaardigheden (MS Office). Het kan een enkele keer voorkomen dat een vergadering langer duurt dan gepland en uitloopt tot na sluitingstijd. Flexibiliteit ten aanzien van de werktijden waarderen we dan zeer.

Wij bieden

Een afwisselende functie in een plezierig en informeel werkklimaat. Je ontvangt een marktconform salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring. De werktijden zijn woensdag en vrijdag, van 08.00 – 17.30 uur. Bij tevredenheid van beide kanten bestaat de mogelijkheid om na tijdelijke dienstverbanden te verlengen voor onbepaalde tijd en om door te groeien binnen het bedrijf.

Wij zijn Crown Business Center

Het Crown Business Center is een bedrijfsverzamelgebouw waar wij onze huurders (Crown Members) optimaal faciliteren. Gelegen op het Aeroparc is het Crown Business Center een ideale plek voor zowel zelfstandigen als het MKB. Een ware ontmoetingsplek, waar men kan vergaderen, lunchen en zakendoen.

Solliciteren

Solliciteren We ontvangen graag jouw motivatie en cv, op matthijs.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie, kijk op onze websites, of neem contact op met Matthijs van Putten op 071-4051411.
Om jou en je sollicitatie goed te kunnen beoordelen, ontvangen we graag een compleet CV én een motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Voor eventuele werving en selectie hebben wij al een vast bureau.

Receptie | Crown Business Center

Waarom werken bij Crown Business Center?

 • Zelfstandig werken
 • Verantwoordelijkheid
 • Prettige werksfeer
 • Leuk team
 • Inspirerende omgeving
 • Bedrijfsrestaurant

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

 • All-in concept
 • U huurt per m2
 • All-in pakket
 • Duurzaam ondernemen
 • Fulltime serviceconcept

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!

Scroll naar top