Ter versterking van ons team bij De Raad Makelaars zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele

BINNENDIENST MEDEWERK(ST)ER (M/V) 40 uur/week

Onze functie:
Als Binnendienst medewerker ben je het visitekaartje van De Raad Makelaars. Het werk is zeer divers en geen dag is hetzelfde.

Je ontvangt klanten op ons kantoor en beantwoordt vragen van huurders en kopers, zowel telefonisch als per mail. Ook voer je diverse secretariële werkzaamheden uit, waaronder agendabeheer, afspraken voorbereiden en opvolgen en promotiemateriaal verzorgen. Je administratieve werk bestaat uit onder andere de invoer, opmaak en controle van contracten en facturen in onze systemen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de werkzaamheden. Wij maken graag gebruik van jouw talent! Eigen inbreng en creativiteit worden gewaardeerd en gestimuleerd.

Wij zoeken:
Onze ideale kandidaat is enthousiast, representatief voor ons kantoor en vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken. Je kunt goed schakelen tussen werkzaamheden en bent niet bang om soms buiten je takenpakket te stappen. Je hebt een secretariële/administratieve MBO-opleiding op niveau 4 succesvol afgerond en in stages of werk al ervaring opgedaan als secretaresse of administratief medewerk(st)er. Je spreekt goed Nederlands en daarnaast kun je je verstaanbaar maken in het Engels. We hebben voorkeur voor een kandidaat die op maximaal 15 kilometer van Katwijk woont.

Wij bieden:
Een afwisselende, fulltime, functie in een plezierig en informeel werkklimaat binnen een klein team. Je krijgt een salaris wat past bij jouw opleiding en ervaring.

Over ons
De Raad Makelaars is gevestigd in Katwijk en maakt onderdeel uit van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, welke De Raad Makelaars verhuurt. Hieronder vallen ook onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Alphen aan den Rijn. Ook verkopen en verhuren wij woningen, zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

Solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, op m.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Matthijs van Putten op 071-4051411. Kijk ook eens op onze websites: www.deraadmakelaars.nl/over-ons/vacatures en www.crown-bc.nl

Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen. Reageren kan tot uiterlijk 7 juli 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!
 
 
_______________________________________________________________________________________________
 
Voor ons nieuwe restaurant “The Crown”, in Crown Business Center Leiden Keypoint, zijn wij op zoek naar een: 
 

Cateringmedewerker / Restaurantbeheerder, Fulltime

Wat je gaat doen
Elke dag bereid je een gevarieerd en smaakvol lunchbuffet. Je maakt heerlijke vers belegde broodjes, bereidt de snacks van de dag en stelt de saladebar samen. Je zorgt ervoor dat de keuken en het restaurant er netjes uit zien en na de lunch werk je mee in de spoelkeuken. Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van weekmenu’s, het bedenken van acties en promotionele activiteiten.
 
Naast je werk in het restaurant verzorg je, samen met de receptioniste, de vergaderzalen. Je zet de tafels en stoelen in de juiste opstelling, zorgt dat apparatuur klaarstaat, ontvangt de gasten en zorgt ervoor dat zij op tijd hun koffie, thee en lunch krijgen. Na afloop maak je de zaal weer netjes voor de volgende dag. Tijdens borrels en evenementen, door ons georganiseerd of gefaciliteerd, werk je achter de bar of in de bediening. Dit kan ook in de avonden en incidenteel in het weekend plaatsvinden.
 
Wie wij zoeken
Onze ideale kandidaat is enthousiast en representatief. Samen met de receptioniste vorm jij het hospitality team van Crown Business Center Leiden Keypoint. Je hebt al ervaring in de horeca of catering, waardoor je zelfstandig kunt werken. Je begrijpt hoe je gasten tevreden stelt en speelt graag in op hun wensen. Wij verwachten een ondernemende instelling, creativiteit en een aanpakkersmentaliteit. Vanzelfsprekend spreek je goed Nederlands en kun je jezelf goed verstaanbaar maken in het Engels. Wij zoeken een collega die flexibel is ten aanzien van de werktijden, in verband met borrels en evenementen.
 
Wat wij bieden
Wij bieden een horecabaan met werktijden voornamelijk binnen kantoortijd. Eigen inbreng en creativiteit worden zeer gewaardeerd en gestimuleerd. Je ontvangt een marktconform salaris dat past bij de functie, leeftijd en ervaring. Op langere termijn is het mogelijk om door te groeien in je functie.
 
Wie wij zijn
Restaurant ‘The Crown’ is de horecagelegenheid van Crown Business Center Leiden Keypoint. Elke dag verwelkomen wij zowel onze huurders als externe gasten die bij ons lunchen, gebruik maken van onze uitgebreide vergaderfaciliteiten of netwerken tijdens één van onze borrels.
 
Crown Business Center is onderdeel van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, waarvan wij het commercieel en technisch beheer invullen. Hieronder vallen onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Alphen aan den Rijn.
 
Hoe je kunt solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, per mail t.a.v. Matthijs van Putten, op m.vanputten@deraad.nl, onder vermelding van “Medewerk(st)er Restaurant & Catering The Crown Leiden Keypoint”. Kijk ook op onze websites: www.crown-bc.nl en www.deraad-vastgoed.nl!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
In Crown Business Center Gilze-Rijen wordt een:
 

Restaurant/Catering topper gezocht!

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en ben je een enthousiaste spontane M/V die flexibel is en weet van aanpakken, kom dan werken in ons gezellige restaurant! Je start als oproepkracht minimaal 17uur p/w. Je krijgt een salaris dat past bij de functie, je leeftijd en ervaring. Bewijs jij jezelf dan is een contract met vaste uren bespreekbaar.
 
Waar bijt jij je in vast:
 • Bijdragen aan een 'feel good factor' bij gasten.
 • Vers gemaakte lunches verzorgen voor onze interne en externe gasten.
 • Het maken van verse soepen, salades en het verzorgen van mise en place gebeurd allemaal in onze keuken waar je je helemaal uit kunt leven.
 • Wanneer nodig kun je werken tijdens borrels en evenementen bij ons op locatie ook in de weekenden.
 • Tussentijds nog wat vaat door de vaatwasmachine, daar draai jij je hand niet voor om.
 • Samen met het team zorg je er elke keer weer voor dat het restaurant eruit ziet om door een ringetje te halen.
Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat!
 
Je komt te werken in ons moderne Business Center in Rijen. Ontspannen sfeer en veel vrijheid. Klinkt goed he?! Is dit wat voor jou of ken je iemand, laat het ons weten en stuur je motivatie en cv per mail, inclusief recente foto naar S.vanzoest@crown-BC.nl of stuur door naar een ieder die je kent die dit een geweldige kans zou vinden! Kijk voor meer informatie op www.crown-bc.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is ongewenst!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Wij zoeken, ter ondersteuning van onze horecamanager, een: 
 

meewerkend Assistent Horecamanager, Fulltime

Heb jij bijvoorbeeld de Middelbare Hotelschool afgerond, wil jij aan het werk en je verder ontwikkelen in het vak? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie, waarin jij veel ruimte krijgt!
 
Dit ga je doen ter ondersteuning van de horecamanager:
 • Je inspireert de medewerkers in onze restaurants;
 • Je stuurt op processen en afspraken;
 • Je bent de eerste die invalt in de restaurants bij drukte, ziekte of verlof;
 • Je maakt en verstuurt offertes en facturen;
 • Je denkt mee over en implementeert oplossingen en verbeteringen;
 • Je begeleidt offertetrajecten;
 • Je beheert voorraden;
 • Je voert en controleert de adminstratie;
 • Je pleegt acquisitie voor vergaderingen en evenementen in onze panden;
 • Je werkt mee tijdens borrels en evenementen, incidenteel ook in de avonden en weekenden.
Dit verwachten wij van jou:
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de horeca;
 • Je hebt tenminste Middelbare Hotelschool of vergelijkbaar afgerond;
 • Je houdt van aanpakken, bent daarin creatief en denkt in mogelijkheden;
 • Je vindt het leuk om bezig te zijn met promotie en het ontwikkelen van nieuwe kansen;
 • Je ziet de financieel administratieve kant van de horeca als een positieve uitdaging;
 • Je zorgt dat alle details in je werk kloppen;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken met een kassasysteem en computers;
 • Je wilt je ontwikkelen tot horecamanager;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Hoofddorp en beschikt over een rijbewijs en vervoer.
Wij bieden jou:
Wij bieden een horecabaan met werktijden voornamelijk binnen kantoortijd. Eigen inbreng en creativiteit worden gewaardeerd en gestimuleerd. Je ontvangt een marktconform salaris dat past bij de functie, leeftijd en ervaring. Op langere termijn is het mogelijk om door te groeien in je functie.
 
Wij zijn:
Crown Business Center is onderdeel van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, waarvan wij het commercieel en technisch beheer invullen. Hieronder vallen onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Alphen aan den Rijn. Elke dag verwelkomen wij in onze bedrijfsrestaurants zowel interne huurders als externe gasten die bij ons lunchen, gebruik maken van onze uitgebreide vergaderfaciliteiten of netwerken tijdens één van onze borrels.
 
Hoe je kunt solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, per mail t.a.v. Matthijs van Putten, op m.vanputten@deraad.nl, onder vermelding van “Assistent Horecamanager”. Kijk ook op onze websites: www.crown-bc.nl en www.deraad-vastgoed.nl!
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
De Raad Makelaars te Katwijk zoekt een:
 

Makelaar BOG (M/V), Fulltime

Heb jij kennis van de bedrijfsmatige vastgoedmarkt, passie voor verkopen en commercieel inzicht? Dan is dit de baan die je zoekt!
 
Wat je als Makelaar BOG bij ons gaat doen:
 • Je benadert proactief potentiële huurders voor onze vastgoedobjecten;
 • Je volgt leads op en creëert zelf nieuwe;
 • Je beheert actief de relaties met huidige huurders;
 • Je draagt zorg voor correcte en vlotte administratieve afhandeling;
 • Je denkt en doet actief mee in de marketingcommunicatie.
Wat we als Makelaar BOG van je verwachten:
 • Je kent de (bedrijfsmatige) vastgoedmarkt in de Randstad;
 • Je hebt passie voor verkopen en verhuren;
 • Je weet iedere klant op een juiste wijze te benaderen;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je beschikt over commercieel inzicht en werkt kostenbewust;
 • Je bent creatief en denkt in oplossingen en mogelijkheden;
 • Je beschikt over een erkend Makelaarsdiploma (pré);
 • Je hebt bij voorkeur een reistijd van minder dan een halfuur naar Katwijk;
 • Je communiceert goed met collega’s, waardoor processen vlot verlopen.
Wij bieden
Een afwisselende functie met veel vrijheid in een plezierig en informeel werkklimaat. Je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op jouw opleiding en ervaring. Er zijn korte lijnen met de directie en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben een actieve personeelsvereniging, die regelmatig activiteiten organiseert met de collega’s van De Raad Vastgoed en de Raad Bouw.
 
Over ons
De Raad Makelaars is gevestigd in Katwijk en maakt onderdeel uit van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, welke De Raad Makelaars verhuurt. Hieronder vallen ook onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Alphen aan den Rijn.
 
Solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, op m.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Matthijs van Putten op 071-4051411. Kijk ook eens op onze websites: www.deraadmakelaars.nl/over-ons/vacatures en www.crown-bc.nl
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!