Crown Business Center Gilze – Rijen zoekt een enthousiaste en flexibele

Receptionist(e), 12-20 uur/week

Ben jij enthousiast, representatief en houd je van aanpakken? Solliciteer dan nu op deze veelzijdige functie!
 
Jouw functie
Jij bent dé gastvrouw (of –heer) van het Crown Business Center en bent zeer zelfstandig. Je ontvangt huurders en gasten, neemt de telefoon aan, verwerkt post, en voert licht administratieve en secretariële werkzaamheden uit. Je draagt, samen met het restaurant, zorg voor de planning en verzorging van onze vergaderzalen. Je toont initiatief, flexibiliteit en creativiteit om huurders en gasten van dienst te zijn.
 
Wij zoeken
Onze ideale kandidaat is een representatieve gastvrouw/- heer, die onze huurders en hun bezoek een welkom gevoel geeft en ontzorgt. Je hebt al ervaring (door werk of stage) als receptioniste of secretaresse en hebt een toepasselijke MBO-opleiding op niveau 4 succesvol afgerond. Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pré. Wij hebben voorkeur voor een kandidaat die in of dichtbij Gilze - Rijen woont, met een reisafstand van minder dan een halfuur tot het CBC.
 
Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels. Vanzelfsprekend heb je goede computervaardigheden (MS Office). Het kan een enkele keer voorkomen dat een vergadering langer duurt dan gepland en uitloopt tot na sluitingstijd. Flexibiliteit ten aanzien van de werktijden waarderen we dan zeer.
 
Wij bieden
Een afwisselende functie in een plezierig en informeel werkklimaat. Je ontvangt een marktconform salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring. De werktijden zijn dinsdag en donderdag van 08.00 – 18.00 uur. In geval van verlof of andere afwezigheid van één van je collega’s, neem je deze diensten in overleg over. Het wordt gewaardeerd als je een enkele keer ook in het weekend kunt werken. Bij tevredenheid van beide kanten bestaat de mogelijkheid om na tijdelijke dienstverbanden te verlengen voor onbepaalde tijd en om door te groeien binnen het bedrijf.
 
Wij zijn Crown Business Center
Het Crown Business Center is een bedrijfsverzamelgebouw waar wij onze huurders (Crown Members) optimaal faciliteren. Gelegen op het Aeroparc is het Crown Business Center een ideale plek voor zowel zelfstandigen als het MKB. Een ware ontmoetingsplek, waar men kan vergaderen, lunchen en zakendoen. Kijkt u ook op onze websites: www.aeroparc.eu en www.crown-bc.nl!
 
Solliciteren:
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, op m.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie, kijk op onze website, of neem contact op met Matthijs van Putten op 071-4051411.
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Wij zoeken, ter ondersteuning van onze horecamanager, een:

Assistent Horecamanager, Fulltime

Wil jij aan het werk, je verder ontwikkelen in de horeca en heb jij bijvoorbeeld de Middelbare Hotelschool afgerond? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie, waarin jij veel ruimte krijgt!
 
Onze functie:
In samenspraak met de horecamanager maak en verstuur je offertes en facturen voor partijen, borrels en evenementen. Je stuurt medewerkers aan op vastgelegde processen en gemaakte afspraken. In geval van drukte, ziekte of verlof ben jij de eerste die de dienst van de betreffende medewerker overneemt.
 
Om ons werk nog beter te organiseren, denk en werk je mee aan oplossingen en verbeteringen. Hiervoor begeleidt je ook offertetrajecten. In samenwerking met je collega’s beheer je voorraden, en voer en controleer je de administratie. Om de omzetten en bezetting te verhogen pleeg je acquisitie voor vergaderingen en evenementen in onze panden. Het kan voorkomen dat je in de avonden en/of weekenden een keer moet werken.
 
Wij verwachten van jou:
Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de horeca. Qua opleiding heb je bijvoorbeeld Middelbare Hotelschool of vergelijkbaar afgerond. Nog belangrijker is jouw instelling. We verwachten dat je van aanpakken weet, creatief bent en denkt in mogelijkheden. Je vindt het bijvoorbeeld leuk om bezig te zijn met promotie en het ontwikkelen van nieuwe kansen.  De financieel administratieve kant van de horeca zie jij niet als een last, maar als een positieve uitdaging. Kennis van en ervaring met het werken met een kassasysteem en computers zijn onmisbaar. Voor jou is dit de ideale kans om je (verder) te ontwikkelen tot horecamanager. Een rijbewijs is een vereiste, bij voorkeur beschik je over een eigen auto.
 
Wij bieden jou:
Wij bieden een horecabaan met werktijden voornamelijk binnen kantoortijd. Eigen inbreng en creativiteit worden gewaardeerd en gestimuleerd. Je ontvangt een marktconform salaris dat past bij de functie, leeftijd en ervaring. Op langere termijn is het mogelijk om door te groeien in je functie.
 
Wij zijn:
Crown Business Center is onderdeel van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, waarvan wij het commercieel en technisch beheer invullen. Hieronder vallen onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Elke dag verwelkomen wij in onze bedrijfsrestaurants zowel interne huurders als externe gasten die bij ons lunchen, gebruik maken van onze uitgebreide vergaderfaciliteiten of netwerken tijdens één van onze borrels.
 
Hoe je kunt solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, per mail t.a.v. Matthijs van Putten, op m.vanputten@deraad.nl, onder vermelding van “Assistent Horecamanager”. Kijk ook op onze websites: www.crown-bc.nl en www.deraad-vastgoed.nl!
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
De Raad Makelaars te Katwijk zoekt een:

Makelaar BOG (M/V), Fulltime

Heb jij kennis van de bedrijfsmatige vastgoedmarkt, passie voor verkopen en commercieel inzicht? Dan is dit de baan die je zoekt!
 
Wat je als Makelaar BOG bij ons gaat doen:
 • Je benadert proactief potentiële huurders voor onze vastgoedobjecten;
 • Je volgt leads op en creëert zelf nieuwe;
 • Je beheert actief de relaties met huidige huurders;
 • Je draagt zorg voor correcte en vlotte administratieve afhandeling;
 • Je denkt en doet actief mee in de marketingcommunicatie.
Wat we als Makelaar BOG van je verwachten:
 • Je kent de (bedrijfsmatige) vastgoedmarkt in de Randstad;
 • Je hebt passie voor verkopen en verhuren;
 • Je weet iedere klant op een juiste wijze te benaderen;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je beschikt over commercieel inzicht en werkt kostenbewust;
 • Je bent creatief en denkt in oplossingen en mogelijkheden;
 • Je beschikt over een erkend Makelaarsdiploma (pré);
 • Je hebt bij voorkeur een reistijd van minder dan een halfuur naar Katwijk;
 • Je communiceert goed met collega’s, waardoor processen vlot verlopen.
Wij bieden
Een afwisselende functie met veel vrijheid in een plezierig en informeel werkklimaat. Je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op jouw opleiding en ervaring. Er zijn korte lijnen met de directie en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben een actieve personeelsvereniging, die regelmatig activiteiten organiseert met de collega’s van De Raad Vastgoed en de Raad Bouw.
 
Over ons
De Raad Makelaars is gevestigd in Katwijk en maakt onderdeel uit van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, welke De Raad Makelaars verhuurt. Hieronder vallen ook onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Alphen aan den Rijn.
 
Solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, op m.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Matthijs van Putten op 071-4051411. Kijk ook eens op onze websites: www.deraadmakelaars.nl/over-ons/vacatures en www.crown-bc.nl
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!