Ter versterking van ons team is De Raad Vastgoed op zoek naar een enthousiaste

Vastgoedbeheerder 40 uur/week

De Raad Vastgoed beheert een groot aantal kantoor, bedrijfs- en winkelpanden, waar wij onze huurders huisvesten en faciliteren.
 
Onze functie
Als Vastgoedbeheerder bij De Raad coördineer je bouwkundig en technisch werk voor jouw deel van onze vastgoedportefeuille. Dit loopt uiteen van het laten schilderen van een enkele kantoorunit tot het compleet verbouwen van een hele verdieping. Je hebt contact met huurders en onderaannemers, vergelijkt offertes en laat werkzaamheden uitvoeren. Met nieuwe of vertrekkende huurders voer je respectievelijk de op- en retourleveringen uit. Tevens zorg je ervoor dat plattegrond- en AutoCAD tekeningen up-to-date zijn. In deze functie ben jij een belangrijke schakel tussen eigenaar en huurder en ben je vaak op verschillende locaties werkzaam.
 
Wij zoeken
Onze ideale kandidaat houdt van aanpakken en doorpakken. Jij bent creatief in je werk en voelt je er verantwoordelijk voor. Ervaring is geen vereiste (wel een pré). Aantoonbare bouwkundige/ technische kennis is uiteraard wel vereist, evenals kennis van, en ervaring met, AutoCAD en MS Office. HBO werk- en denkniveau is zeker een pré. Je kunt goed omgaan met zowel onderaannemers als huurders. Voor deze functie is een rijbewijs onmisbaar. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die binnen ons werkgebied woont.
 
Wij bieden
Veel vrijheid in een afwisselende functie bij een dynamisch en informeel bedrijf. Bij ons is volop ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.
 
Wij zijn De Raad
De Raad Vastgoed is gevestigd in Katwijk en maakt onderdeel uit van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, waarvan wij het commercieel en technisch beheer invullen. Hieronder vallen ook onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.deraad-vastgoed.nl en op www.crown-bc.nl.
 
Solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, op m.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie, kijk op onze website, of neem contact op met Matthijs van Putten op 071-4051411.
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
De Raad Makelaars te Katwijk zoekt een:

Makelaar BOG (M/V), Fulltime

Heb jij kennis van de bedrijfsmatige vastgoedmarkt, passie voor verkopen en commercieel inzicht? Dan is dit de baan die je zoekt!
 
Wat je als Makelaar BOG bij ons gaat doen:
 • Je benadert proactief potentiële huurders voor onze vastgoedobjecten;
 • Je volgt leads op en creëert zelf nieuwe;
 • Je beheert actief de relaties met huidige huurders;
 • Je draagt zorg voor correcte en vlotte administratieve afhandeling;
 • Je denkt en doet actief mee in de marketingcommunicatie.
Wat we als Makelaar BOG van je verwachten:
 • Je kent de (bedrijfsmatige) vastgoedmarkt in de Randstad;
 • Je hebt passie voor verkopen en verhuren;
 • Je weet iedere klant op een juiste wijze te benaderen;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je beschikt over commercieel inzicht en werkt kostenbewust;
 • Je bent creatief en denkt in oplossingen en mogelijkheden;
 • Je beschikt over een erkend Makelaarsdiploma (pré);
 • Je hebt bij voorkeur een reistijd van minder dan een halfuur naar Katwijk;
 • Je communiceert goed met collega’s, waardoor processen vlot verlopen.
Wij bieden
Een afwisselende functie met veel vrijheid in een plezierig en informeel werkklimaat. Je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op jouw opleiding en ervaring. Er zijn korte lijnen met de directie en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben een actieve personeelsvereniging, die regelmatig activiteiten organiseert met de collega’s van De Raad Vastgoed en de Raad Bouw.
 
Over ons
De Raad Makelaars is gevestigd in Katwijk en maakt onderdeel uit van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, welke De Raad Makelaars verhuurt. Hieronder vallen ook onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Alphen aan den Rijn.
 
Solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, op m.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Matthijs van Putten op 071-4051411. Kijk ook eens op onze websites: www.deraadmakelaars.nl/over-ons/vacatures en www.crown-bc.nl
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!