Ter versterking van ons team is De Raad Vastgoed op zoek naar een enthousiaste
 

Vastgoedbeheerder Kantoren en Bedrijfsruimtes, Fulltime

De Raad Vastgoed beheert een groot aantal kantoor, bedrijfs- en winkelpanden, waar wij onze huurders huisvesten en faciliteren.
 
Onze functie
Als Vastgoedbeheerder bij De Raad coördineer je bouwkundig en technisch werk voor jouw deel van onze vastgoedportefeuille. Dit loopt uiteen van het laten schilderen van een enkele kantoorunit tot het compleet verbouwen van een hele verdieping. Je hebt contact met huurders en onderaannemers, vergelijkt offertes en laat werkzaamheden uitvoeren. Met nieuwe of vertrekkende huurders voer je respectievelijk de op- en retourleveringen uit. Tevens zorg je ervoor dat plattegrond- en AutoCAD tekeningen up-to-date zijn. In deze functie ben jij een belangrijke schakel tussen eigenaar en huurder en ben je vaak op verschillende locaties werkzaam.
 
Wij zoeken
Onze ideale kandidaat houdt van aanpakken en doorpakken. Jij bent creatief in je werk en voelt je er verantwoordelijk voor. Ervaring is geen vereiste (wel een pré). Aantoonbare bouwkundige/ technische kennis is uiteraard wel vereist, evenals kennis van, en ervaring met, AutoCAD en MS Office. HBO werk- en denkniveau is zeker een pré. Je kunt goed omgaan met zowel onderaannemers als huurders. Voor deze functie is een rijbewijs onmisbaar. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die binnen ons werkgebied woont.
 
Wij bieden
Veel vrijheid in een afwisselende functie bij een dynamisch en informeel bedrijf. Bij ons is volop ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.
 
Wij zijn De Raad
De Raad Vastgoed is gevestigd in Katwijk en maakt onderdeel uit van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, waarvan wij het commercieel en technisch beheer invullen. Hieronder vallen ook onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.deraad.nl!
 
Solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, op m.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie, kijk op onze website, of neem contact op met Matthijs van Putten op 071-4051411.
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
De Raad Makelaars te Katwijk zoekt een enthousiaste
 

Makelaar Kantoren en Bedrijfsruimtes, Fulltime

Heb jij kennis van de bedrijfsmatige vastgoedmarkt en commercieel inzicht? Dan is dit de baan die je zoekt!
 
De functie
Als Makelaar Kantoren en Bedrijfsruimtes ben je verantwoordelijk voor het aantrekken en behouden van huurders voor onze vastgoedobjecten. Je benadert potentiële huurders proactief en treedt in contact met onze huidige huurders. Wanneer je een akkoord hebt van een huurder, of wanneer huurders verhuizen, draag je zorg voor correcte en vlotte administratieve afhandeling. Tevens zorg je voor goede communicatie en een overdracht aan je collega’s, waardoor wij de ruimte opleveren zoals het met de huurder is afgesproken. Je denkt en werkt actief mee aan het werven en benaderen van potentiële klanten.
 
Wij zoeken
Onze ideale Makelaar Kantoren en Bedrijfsruimtes heeft een passie voor commercie, kent de (bedrijfsmatige) vastgoedmarkt in onze regio en beschikt over een eigen netwerk. Je werkt zelfstandig, weet elke huurder op een juiste wijze te benaderen, denkt in oplossingen en bent creatief. Je werkt goed samen met onze backoffice, bent duidelijk over jouw verwachtingen maar luistert ook naar de wensen van je collega’s. Onze huurders zijn vaak ondernemers. Derhalve verwachten wij van onze Makelaar BOG geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij hebben voorkeur voor een persoon met een reistijd van minder dan een halfuur naar Katwijk en die woonachtig is binnen ons portefeuillegebied, van Haarlem tot en met Bodegraven.
 
Wij bieden
Een afwisselende functie met veel vrijheid in een plezierig en informeel werkklimaat. Je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op jouw opleiding en ervaring. Er zijn korte lijnen met de directie en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben een actieve personeelsvereniging, die regelmatig activiteiten organiseert met de collega’s van De Raad Vastgoed en de Raad Bouw.
 
Over ons
De Raad Makelaars is gevestigd in Katwijk en maakt onderdeel uit van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, welke De Raad Makelaars verhuurt. Hieronder vallen ook onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Alphen aan den Rijn.
 
Solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en cv, inclusief recente foto, op m.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Matthijs van Putten op 071-4051411. Kijk ook eens op onze website: www.deraad.nl!
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ter versterking van ons team is De Raad Makelaars op zoek naar een enthousiaste en flexibele
 

Commercieel Medewerker Kantoren en Bedrijfsruimtes (M/V), Fulltime

Heb jij commercieel inzicht en vind je administratief goed je weg? Dan is dit de baan die je zoekt!
 
Onze functie
Als Commercieel Medewerker Kantoren en Bedrijfsruimtes ben je assistent van onze Makelaar(s) Bedrijfs Onroerend Goed (BOG). Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van gemaakte afspraken, contacten onderhouden met onze afdeling Beheer en huurders, genereren en nabellen van leads en uitwerken van commerciële initiatieven. Kortom, in brede zin ontzorg je onze Makelaar(s) op kantoor. Jij zorgt voor goede communicatie tussen je collega’s en de huurders, waardoor wij de ruimte opleveren zoals is afgesproken.
 
Wij zoeken
Een commercieel ingestelde duizendpoot op administratief en ondersteunend gebied. Je bent zelfstandig, weet elke huurder op een juiste wijze te benaderen, denkt in oplossingen en bent creatief. Je werkt goed samen met onze backoffice en Makelaar(s) BOG. We hebben voorkeur voor een kandidaat die op maximaal 15 kilometer van Katwijk woont.
 
Wij bieden
Doorgroeimogelijkheden! Bij gebleken geschiktheid groei je op termijn door naar Makelaar BOG. Je start nu in een afwisselende fulltime functie binnen een klein team in een dynamisch, informeel en gezellig bedrijf. Je arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, passend bij jouw opleiding en ervaring. Wij hebben een actieve personeelsvereniging, die regelmatig activiteiten organiseert met de collega’s van De Raad Vastgoed en De Raad Bouw.
 
Over ons
De Raad Makelaars is gevestigd in Katwijk en maakt onderdeel uit van De Raad Groep. Een unieke groep bedrijven waarin wij bouwontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en makelaardij combineren. De Raad Vastgoed heeft een portefeuille van ongeveer honderd bedrijfspanden, welke De Raad Makelaars verhuurt. Hieronder vallen ook onze eigen Crown Business Centers, met vestigingen in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Alphen aan den Rijn. Ook verkopen en verhuren wij woningen, zowel bestaande bouw als nieuwbouw.
 
Solliciteren
We ontvangen graag jouw motivatie en CV, inclusief recente foto, op m.vanputten@deraad.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Matthijs van Putten op 071-4051411. Kijk ook eens op onze website: www.deraad.nl!
 
Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!