Blogbericht

Veelgestelde vragen over Crown Business Center

Het kantoorverhuurconcept met nét iets meer

Staat u op het punt om te huren bij Crown Business Center, maar weet je niet meer precies hoe het zit met bijvoorbeeld de openingstijden, faciliteiten en het parkeren? In deze blog worden de 5 meest gestelde vragen beantwoord.

1. Vanaf hoe laat kan ik Crown Business Center betreden?

In ieder Crown Business Center is een receptioniste aanwezig vanaf 08:30 – 17:00 uur (met uitzondering van feestdagen en weekenden). Maar als u liever eerder wilt beginnen of tot later wilt werken, kunt u uw toegangstag gebruiken. Hiermee kunt u te allen tijde het pand betreden.

2. Waar kan ik mijn postvakje vinden?

U heeft een eigen postvak, welke u kunt vinden bij de receptie. Alle post zal de receptioniste in uw postvak leggen. Als u wilt dat de receptioniste uw pakketten en aangetekende poststukken ontvangt, kunt u een registratieformulier invullen.

3. Kan ik op rekening lunchen in restaurant The Crown?

Ja, dat kan zeker. Met een speciale pas kunt u in de diverse restaurants afrekenen. De kosten van die u maakt worden via incasso van uw rekening afgeschreven, nadat u uw maandelijkse factuur heeft gekregen.

Wat anderen over ons zeggen

Wij kunnen u natuurlijk van alles vertellen over Crown Business Center, maar wij laten onze huurders graag aan het woord. In de videoreeks ‘Huurder Vertelt’ vertellen ondernemers uit diverse branches wat zij prettig vinden aan ons huurconcept.

4. Krijg ik als huurder van Crown Business Center korting op vergaderzalen?

Als huurder van Crown Business Center willen wij u graag een korting aanbieden bij het huren van een vergaderzaal. Het huren van een zaal kan al per uur, dagdeel of hele dag. Voor volledig aangeklede vergaderingen kunt uw wensen kenbaar maken bij de receptioniste. U ontvangt dan een offerte op maat.

5. Hoe werkt mijn persoonlijke huisrekening?

Bij Crown Business Center maken wij gebruik van een persoonlijke huisrekening. Uw huisrekening is reeds voor u aangemaakt. Op deze rekening worden alle gebruikte faciliteiten genoteerd die niet onder de huur- of servicekosten vallen. U kunt hierbij denken aan de kosten voor telefonie, kopiëren, frankeren en vergaderen.

Stel een vraag aan onze medewerkers

Heeft u een vraag die niet in deze lijst staat? Wij beantwoorden uw vragen graag! Uiteraard krijgt u bij de oplevering van uw kantoorruimte ook een welkomstbox met daarin een informatieboekje, kortingsbonnen en een presentje.

Vraag een rondleiding aan

Aanvraag rondleiding op locatie

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!