Nu €200,- per maand

Veilig flexwerken voor een scherp tarief

Flexibele werkplek op goed bereikbare locatie

Kunt u op dit moment niet op kantoor werken vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus? En bent u het zat om elke dag thuis te werken? Dan hebben wij de oplossing voor u! In alle Crown Business Centers heeft u namelijk de mogelijkheid om veilig te kunnen flexwerken.

Welkom in alle Crown Business Centers

De Crown Business Centers zijn gelegen op verschillende locaties door het land. Hier hebben wij diverse ruimtes beschikbaar. Wij zullen ten alle tijden zorgen voor voldoende ruimte tussen de werkplekken (volgens de richtlijnen van het RIVM). U kunt dus flexwerken in: CBC Aalsmeer, CBC Alphen, CBC Bodegraven, CBC Gilze-Rijen, CBC Haarlem, CBC Leiden Key-Point, CBC Leiden Lammenschans en CBC Zoetermeer. Het is ook mogelijk om in verschillende panden te werken.

Ontspannen flexwerken

U bent iedere werkdag welkom van 08:30 t/m 17:00. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze receptioniste en zij zal u de weg naar uw flexwerkplek wijzen. Uw werkplek kan dus iedere dag anders zijn. Om te kunnen flexwerken in één van onze Crown Business Centers hoeft u alleen uw eigen laptop mee te nemen. Wij hebben een bureau, stoel, wifi en een stroompunt voor u.

Extra scherpe tariefen

Voor het flexwerken in Crown Business Center betaald u een bedrag van € 200,- inclusief btw per maand. Voor dit bedrag kunt u onbeperkt bij ons werken. Wilt u morgen al komen flexwerken? Dat kan! Het contract kan op elke dag van de maand worden afgesloten met u! Ook wordt het contract per maand met u afgesloten, waardoor u niet aan een lang contract vastzit.

Interesse in een tijdelijke werkplek?

Wilt u bij Crown Business Center komen flexwerken? Het enige wat u hiervoor nog hoeft te doen is te bellen of u inschrijven via het onderstaande formulier. Vervolgens zal de locatiemanager Richard Voorn u de juiste offerte toesturen. Hopelijk zien wij u snel in één van onze panden.

Locatiemanager Richard Voorn

Bekijk de locaties

Offerte aanvragen

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

  • 2021 | De Raad Groep
  • De Raad Makelaars
  • Postbus 3081 | 2220 CB | Katwijk