Crown business center

“Crown Business Center Zoetermeer is voor ons de ideale uitvalsbasis”

“Crown Business Center Zoetermeer is voor ons de ideale uitvalsbasis”

Koen en Marlous Overschie zijn eigenaar van Zelfwoonhuisverkopen en werken vanuit Crown Business Center Zoetermeer. Zij vertellen wat ze zo fijn vinden aan deze locatie.

Kantoorruimte in Zoetermeer

Wij werken vanuit een ruim kantoor in Crown Business Center Zoetermeer. Daarnaast hebben we beschikking over de vergaderruimtes op de bovenste verdieping van het pand. Het kantoor is centraal gelegen naast de snelweg en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook ligt het naast het treinstation, een ideale locatie dus! Bezoekers kunnen gratis parkeren in de overdekte parkeergarage en er is altijd een vriendelijke host bij de receptie aanwezig.

Al met al zijn we zeer tevreden met deze plek, ook de vriendelijkheid en gastvrijheid telt hierbij mee. Het is gewoon een fijne plek om te werken en je gasten te ontvangen. De tools om te kunnen groeien met ons bedrijf worden geboden. Daardoor kun je ook vrij makkelijk je kantoorruimte vergroten als die behoefte ontstaat.

Ideale ligging

Bij Zelfwoonhuisverkopen helpen we huiseigenaren die zelf hun huis willen verkopen zonder makelaarskosten. Wij bemiddelen bij het vinden naar de beste koper, de beste voorwaarden en nemen al het papierwerk op ons. Vaak is de koper hierbij een door ons gescreende particuliere belegger. Maandelijks komen er deelnemers van ons vastgoed jaarprogramma uit het hele land naar ons kantoor in Zoetermeer voor coaching en begeleiding bij het opbouwen van een vastgoedportefeuille. Daarom is het wel ideaal dat Zoetermeer zo centraal ligt. Het pand ligt aan de A12 en is uitstekend bereikbaar met het OV. Zelf wonen wij in Zoetermeer en rijden in tien minuten naar onze werkplek. Een ideale ligging dus!

Crown Business Center Zoetermeer
Welke faciliteiten biedt Crown Business Center Zoetermeer?

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!