Home » Kantoorruimte

Kantoorruimte Huren

Bekijk toplocaties in de Randstad, het Groene Hart en daarbuiten

Bent u op zoek naar een kantoorruimte op een toplocatie? Crown Business Center biedt inspirerende kantoorruimtes die de ideale omgeving vormen om te werken, te brainstormen en te netwerken. Alle Crown Business Centers zijn gelegen op uitstekend bereikbare locaties in de buurt van uitvalswegen en vaak ook op loopafstand van trein- en/of busverbindingen. Elke locatie heeft eigen parkeergelegenheid.

Kom direct in contact met onze makelaars: 071 – 405 1500

De ideale werkplek voor uw onderneming

Crown Business Center heeft voor ieder bedrijf een kantoor op maat. Van een enkele unit tot meerdere etages, wij bieden een fijne werkomgeving voor u en uw medewerkers. Met alle vrijheid om zelf te beslissen over indeling en inrichting. Vertel ons wat u nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen. De makelaars van Crown Business Center adviseren en helpen u graag bij het realiseren van uw ideale werkplek.

Overzicht Crown Business Centers

Bedrijfsvriendelijke huisvestiging met ondersteunende faciliteiten

Als huurder van Crown Business Center profiteert u van de centrale receptiediensten. Uw bezoek wordt gastvrij opgevangen en wanneer u afwezig bent, kan de receptie uw telefoon beantwoorden. Ook het aannemen of versturen van poststukken en pakketten wordt voor u verzorgd. Indien gewenst kunnen kantoorunits gemeubileerd verhuurd worden. Met flexibele huurcontracten en een divers aanbod van verschillende units, is het vrijwel altijd mogelijk om – wanneer uw bedrijf groeit of juist krimpt – een grotere unit of kleinere unit te betrekken. Deze interne verhuizing verzorgen we ook voor u.

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

  • All-in concept
  • U huurt per m2
  • All-in pakket
  • Duurzaam ondernemen
  • Fulltime serviceconcept

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!

Scroll naar top