Full-service kantoorruimte​

Crown Business Center Gilze-Rijen

Kantoorruimte Gilze-Rijen

Crown Business Center Gilze-Rijen bij uitstek een geschikte locatie voor uw bedrijfshuisvesting, vergadering, flexwerkplek of zakenlunch in het restaurant. Er kantoorruimte beschikbaar vanaf ca. 15m2 tot ca. 1.000m2.

Benieuwd? Plan een bezichtiging!

Wilt u eens langskomen voor een bezichtiging? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!
NIEUW

Faciliteiten

Afbeeldingen

Waarom Crown Business Center Gilze-Rijen?

Flexibel huren

Een flexibel contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 4 maanden. Uitbreiden of inkrimpen? Wij denken graag met u mee.

Toplocatie

Gunstig gelegen tussen Tilburg en Breda is Crown Business Center Gilze-Rijen via diverse uitvalswegen zeer goed te bereiken.

Faciliteiten

Van de receptioniste die uw gasten verwelkomt en uw post aanneemt tot razendsnel internet. Wij ontzorgen zodat u kunt blijven ondernemen.​

Over dit gebouw

Crown Business Center Gilze-Rijen heeft voor ieder bedrijf een kantoorruimte op maat, of u nu ZZP’er bent of een groot kantoor runt. Wij bieden een fijne werkomgeving voor u en uw medewerkers. Met vrijheid om zelf te beslissen over indeling en inrichting. Vertel ons wat u nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Crown Business Center Gilze-Rijen is gelegen ten noorden van de A58, tussen Breda en Tilburg. Het Crown Business Center is uitstekend te bereiken via het treinstation Gilze-Rijen. Vanaf station Gilze-Rijen vertrekken met regelmaat treinen richting Breda, Rotterdam, Tilburg en ’s Hertogenbosch. Ook rijden er diverse regiobussen vanaf het station naar de nabij gelegen gemeenten.

  • Airconditioning
  • Fitness
  • Pantry

Op eigen terrein of parkeergarage.

In Crown Business Center Gilze-Rijen is voldoende kantoorruimte te huur met oppervlaktes vanaf 21m² tot 1.000m². Uiteraard met flexibele contractmogelijkheden.

Een prijsopgave wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact op met de Vastgoedadviseur voor meer informatie of een offerte op maat: 071 – 405 15 00.

Rondleiding

Vergaderen

Overleg?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Gilze-Rijen
RESERVEREN
Vergadering?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Gilze-Rijen
RESERVEREN
Presentatie?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Gilze-Rijen
RESERVEREN
Previous slide
Next slide
Restaurant

Routebeschrijving

Vraag een rondleiding aan
Aanvraag rondleiding op locatie

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Geert-Jan van Bakel | Locatie manager Crown Business Center Gilze-Rijen

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)