Vergaderzalen

Vergaderen in Gilze-Rijen

Vergaderruimte Gilze-Rijen

Crown Business Center Gilze-Rijen biedt negen representatieve vergaderzalen variërend in grootte. De zalen beschikken over alle gewenste faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Het pand ligt op korte afstand van de A58, tussen Breda en Tilburg, op het bedrijventerrein Aeroparc. Crown Business Center Gilze-Rijen is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Reserveer direct een vergaderzaal via de online reserveringsmodule.

Catering bij uw vergadering?

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch.
NIEUW

Vergaderzalen Gilze-Rijen

Mogelijkheden

Crown Business Center Gilze-Rijen heeft meerdere, inspirerende vergaderzalen voorzien van de modernste presentatiemiddelen. Ideaal voor een training, scrumsessie of vergadering. Er zijn vergaderzalen beschikbaar vanaf 10 tot 75 personen.

Crown Business Center Gilze-Rijen is gelegen ten noorden van de A58, tussen Breda en Tilburg. Het Crown Business Center is uitstekend te bereiken via het treinstation Gilze-Rijen. Vanaf station Gilze-Rijen vertrekken met regelmaat treinen richting Breda, Rotterdam, Tilburg en ’s Hertogenbosch. Ook rijden er diverse regiobussen vanaf het station naar de nabij gelegen gemeenten.

  • Beamer
  • Flipover
  • Audiovisuele middelen
  • Notitieboekjes
  • Pennen

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch. De catering kan in de vergaderzaal verzorgd worden, zodat u de bijeenkomst niet hoeft te onderbreken.

Wilt u graag een vergaderzaal reserveren of weten wat de prijzen zijn? Klik bovenaan deze pagina op button ‘Direct reserveren’ om naar de reserveringsmodule te gaan.

Over vergaderen

Routebeschrijving

Boek een vergadering
Contactformulier

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Jos van Leeuwen | Horecamanager 

Kan ik u helpen?

Heeft u een vraag over een vergadering of onze cateringmogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

De vergaderzalen in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.