Crown Business Center Gilze-Rijen

Home » Vergaderruimte » Vergaderen in Gilze-Rijen

Vergaderen in Gilze-Rijen

Ericssonstraat 2 | 5121 ML | Rijen | 0161 – 747 800

Wilt u vergaderen in Gilze-Rijen? Crown Business Center Gilze-Rijen biedt negen representatieve vergaderzalen variërend in grootte. De vergaderzalen beschikken over alle gewenste faciliteiten voor iedere zakelijke bijeenkomst. Het pand ligt op korte afstand van de A58, tussen Breda en Tilburg, op het bedrijventerrein Aeroparc. CBC Gilze-Rijen is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Boek direct uw vergaderzaal via de reserveringsmodule of neem contact op met de receptie.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden qua catering? Kom direct in contact met horeca manager Richard Voorn: 06 – 45 34 45 57

Boek uw vergaderruimte bij Crown Business Center Gilze-Rijen:

  • Reserveer direct online
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Meerdere vergaderzalen
  • Maak gebruik van het restaurant

Stel een vraag aan Crown Business Center Gilze-Rijen

Wilt u meer informatie over vergaderen in Gilze-Rijen of heeft u een vraag over de locatie? Neem dan contact op met de receptie van Crown Business Center Gilze-Rijen. Via onderstaande buttons kunt u telefonisch contact op nemen of een e-mail sturen.

Overzicht vergaderzalen Gilze-Rijen

Voordelig vergaderen nabij Breda en Tilburg | Crown Business Center Gilze-Rijen

CBC Gilze-Rijen heeft 9 vergader- en congresruimtes die beschikken over alle gewenste faciliteiten voor iedere zakelijke bijeenkomst. De zalen zijn vernoemd naar bekende uitvinders uit de geschiedenis. Lars Magnus Ericsson, het Auditorium, is de (theater)zaal waar Ericsson vroeger de eerste ontwikkelingen presenteerde. Deze ruimte is geschikt voor 74 personen. Iedere ruimte heeft zijn eigen verhaal, wij nodigen u van harte uit om dat te komen ervaren.

Snel navigeren: Lars Magnus Ericsson (max 74 p.) | Aeroparc zaal (max 140 p.) | The Wing (max 140 p.) | Alexander Graham Bell (max 16 p.) | Isaac Newton (max 10 p.) | James Watt (max 10 p.) | Carl Benz (max 10 p.) | Albert Einstein (max 10 p.) | Thomas Edison (max 8 p.)

74 personen

Lars Magnus Ericsson - € 33,00 per uur

De (theater)zaal is voorzien van 74 luxe stoelen met uitklapbare tafeltjes. Er is een projectiesysteem en geluidsinstallatie aanwezig. De ruimte is zeer geschikt voor bijeenkomsten waarbij een grote groep plenair toegesproken wordt. Bekijk de prijslijst op de reserveringspagina.

30-140 personen

Aeroparc zaal - € 33,00 per uur

In deze multifunctionele zaal kan uw plenaire presentatie, productlancering, cursus en/of vergadering in iedere gewenste opstelling georganiseerd worden. Er hangen twee beamers aan het plafond. De witte muren worden gebruikt voor de projectie. Indien gewenst verzorgen wij een flipover. Bekijk de prijslijst op de reserveringspagina.

140 personen

The Wing - € 33,00 per uur

Deze ‘vleugel’ van het Crown Business Center is zeer geschikt voor de ontvangst van uw bijeenkomst, de pauze, lunch en/of naborrel. In een zakelijke doch gemoedelijke setting worden u en uw gasten gastvrij ontvangen. Uiteraard is hier gelegenheid voor een kopje koffie en andere versnaperingen. Bekijk de prijslijst op de reserveringspagina.

14-16 personen

Alexander Graham Bell - € 12,50 per uur

In deze zaal staat een mooie grote houten tafel met luxe stoelen voor maximaal 16 personen. De ruimte is voorzien van beamer waarop u uw laptop kunt aansluiten, scherm, whiteboard, flipover en geluidsboxen. Bekijk de prijslijst op de reserveringspagina.

18 personen

Isaac Newton - € 20,00 per uur

Deze zaal is voorzien van een unieke tafel waaraan maximaal 18 personen kunnen plaatsnemen. De ruimte is voorzien van beamer waarop u uw laptop kunt aansluiten, scherm, whiteboard, flipover en geluidsboxen. Bekijk de prijslijst op de reserveringspagina.

10 personen

James Watt - € 16,00 per uur

De James Watt is voorzien van een mooie tafel voor maximaal 10 personen. De ruimte is voorzien van een beamer waarop u uw laptop kunt aansluiten. Tevens is er een scherm, whiteboard en flipover aanwezig. Bekijk de prijslijst op de reserveringspagina.

10 personen

Carl Benz - € 16,00 per uur

De Carl Benz is voorzien van een mooie tafel voor maximaal 10 personen. De ruimte is voorzien van een beamer waarop u uw laptop kunt aansluiten, scherm, whiteboard en flipover. Bekijk de prijslijst op de reserveringspagina.

10 personen

Albert Einstein - € 16,00 per uur

De Albert Einstein is voorzien van een mooie tafel voor maximaal 10 personen. De ruimte is voorzien van een beamer waarop u uw laptop kunt aansluiten, scherm, whiteboard en flipover. Bekijk de prijslijst op de reserveringspagina.

8 personen

Thomas Edison - € 16,00 per uur

De Thomas Edison is een zaal met een mooie tafel voor maximaal 8 personen. De ruimte is voorzien van een LCD scherm waarop u uw laptop kunt aansluiten. Er hangt een whiteboard aan de muur. Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een flipover. Bekijk de prijslijst op de reserveringspagina.

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

  • All-in concept
  • U huurt per m2
  • All-in pakket
  • Duurzaam ondernemen
  • Fulltime serviceconcept

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!