kantoorruimte huren

Crown Business Center Leiden Lammenschans

Kantoorruimte Lammenschans

Crown Business Center Leiden Lammenschans bestaat uit drie paviljoens met kantoorruimtes in diverse afmetingen. De locatie ligt op loopafstand van station Lammenschans en is uitstekend bereikbaar via de A44 en A4.

Kan ik u van dienst zijn?

"Ik help u graag bij het kiezen van de juiste kantoorruimte" -Vastgoedadviseur Martijn Schuitemaker
NIEUW

Faciliteiten

Afbeeldingen

Waarom Crown Business Center Lammenschans?

Flexibel huren

Een flexibel contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 4 maanden. Uitbreiden of inkrimpen? Wij denken graag met u mee.

Toplocatie

Crown Business Center Lammenschans is goed bereikbaar via de A4 en A44. Met enkele minuten lopen bent u bij treinstation Lammenschans.

Faciliteiten

Van de receptioniste die uw gasten verwelkomt en uw post aanneemt tot razendsnel internet. Wij ontzorgen zodat u kunt blijven ondernemen.​

Over dit gebouw

Crown Business Center Leiden Lammenschans heeft voor ieder bedrijf een kantoorruimte op maat, of u nu ZZP’er bent of een groot kantoor runt. Wij bieden een fijne werkomgeving voor u en uw medewerkers. Met vrijheid om zelf te beslissen over indeling en inrichting. Vertel ons wat u nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Het bedrijfsverzamelgebouw Leiden Lammenschans is gelegen aan de Pompoenweg in Tuinstadwijk Leiden. CBC Leiden Lammenschans is goed te bereiken zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer. Zo zijn Treinstation Lammenschans en diverse bushaltes te vinden op enkele minuten loopafstand. Komt u met de auto? Het kantoor is bereikbaar via uitvalswegen die aansluiten op de A44 en A4. Het kantoorpand wordt omringd door woonhuizen en diverse winkels.

  • Airconditioning
  • Dakterras
  • Scheidingswanden
  • Pantry
  • Beveiligingssysteem

Op eigen terrein of in parkeergarage.

In Crown Business Center Leiden Lammenschans is voldoende kantoorruimte te huur met oppervlaktes vanaf 21m² tot 1.000m². Uiteraard met flexibele contractmogelijkheden.

Een prijsopgave wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact op met de Vastgoedadviseur voor meer informatie of een offerte op maat: 071 – 405 15 00.

Vergaderzalen
Overleg?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Lammenschans
RESERVEREN
Vergadering?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Lammenschans
OVERZICHT ZALEN
Presentatie?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Lammenschans
BEKIJK DE ZALEN
Previous slide
Next slide

Routebeschrijving

Vraag een rondleiding aan
Aanvraag rondleiding op locatie

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Martijn Schuitemaker | Vastgoedadviseur BOG

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

Kantoorunits in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.