full-service kantoorruimte

Crown Business Center Bodegraven

Kantoorruimte Bodegraven

Crown Business Center Bodegraven bestaat uit twee modern ingerichte bedrijfsverzamelgebouwen op een zichtlocatie langs de A12. Het pand heeft kantoorruimte te huur vanaf ca. 25m2 tot aan ca. 500m2.

Videotour Bodegraven

In deze video geeft Vastgoedadviseur Martijn Schuitemaker een rondleiding door Crown Business Center Bodegraven.
NIEUW

Faciliteiten

Afbeeldingen

Waarom Crown Business Center Bodegraven?

Flexibel huren

Een flexibel contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 4 maanden. Uitbreiden of inkrimpen? Wij denken graag met u mee.

Toplocatie

Het kantoorverzamelgebouw is gelegen op een uitstekende locatie, op bedrijventerrein Groote Wetering, nabij de N11 en A12.

Faciliteiten

Van de receptioniste die uw gasten verwelkomt en uw post aanneemt tot razendsnel internet. Wij ontzorgen zodat u kunt blijven ondernemen.​

Over dit gebouw

Crown Business Center Bodegraven heeft voor ieder bedrijf een kantoorruimte op maat, of u nu ZZP’er bent of een groot kantoor runt. Wij bieden een fijne werkomgeving voor u en uw medewerkers. Met vrijheid om zelf te beslissen over indeling en inrichting. Vertel ons wat u nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Crown Business Center Bodegraven is terug te vinden aan de Tolnasingel in Bodegraven. Op het bedrijventerrein Groote Wetering zijn naast het Crown Business Center diverse andere grote bedrijven als Tech Data en Jumbo te vinden. Het kantoorgebouw is zeer goed te bereiken met zowel het eigen vervoer als openbaar vervoer. Op een kleine afstand van het kantoor is een bushalte met verbinding naar Gouda en Bodegraven te vinden. Met auto bereikt u in enkele minuten de N11 en A12.

  • Airconditining
  • Pantry

Op eigen terrein is voldoende gelegenheid.

In Crown Business Center Bodegraven is voldoende kantoorruimte te huur met oppervlaktes vanaf 25m² tot 500m². Uiteraard met flexibele contractmogelijkheden.

Een prijsopgave wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact op met de Vastgoedadviseur voor meer informatie of een offerte op maat: 071 – 405 15 00.

Brandvideo

Vergaderen

Overleg?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Bodegraven
RESERVEREN
Vergadering?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Bodegraven
OVERZICHT ZALEN
Presentatie?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Bodegraven
BEKIJK DE ZALEN
Vorige slide
Volgende slide

Routebeschrijving

Vraag een rondleiding aan
Aanvraag rondleiding op locatie

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Martijn Schuitemaker | Vastgoedadviseur BOG

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

Kantoorunits in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.

Kantoorruimte in BODegraven

We maken graag een offerte voor u op maat. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!