Full-service kantoorruimte

Crown Business Center Haarlem

Kantoorruimte Haarlem

Crown Business Center Haarlem is een fijne plek om uw bedrijf te vestigen. Het pand is gevestigd midden in bedrijventerrein Waardepolder nabij de A5 en A9. Naast kantoorruimtes is er een breed scala aan vergader- en conferentieruimtes en een restaurant met riant dakterras.

Kan ik u van dienst zijn?

"Ik help u graag bij het zoeken van een passende kantoorruimte" Vastgoedadviseur BOG Martijn Schuitemaker

Faciliteiten

Afbeeldingen

Waarom Crown Business Center Haarlem?

Flexibel huren

Een flexibel contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 4 maanden. Uitbreiden of inkrimpen? Wij denken graag met u mee.

Toplocatie

Gelegen midden in bedrijventerrein Waardepolder en zeer goed bereikbaar via de A5, A9 en het openbaar vervoer.

Faciliteiten

Van de receptioniste die uw gasten verwelkomt en uw post aanneemt tot razendsnel internet. Wij ontzorgen zodat u kunt blijven ondernemen.​

Over dit gebouw

Crown Business Center Haarlem heeft voor ieder bedrijf een kantoorruimte op maat, of u nu ZZP’er bent of een groot kantoor runt. Wij bieden een fijne werkomgeving voor u en uw medewerkers. Met vrijheid om zelf te beslissen over indeling en inrichting. Vertel ons wat u nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en wij maken graag een offerte op maat voor u.

CBC Haarlem ligt op het bekende bedrijventerrein Waarderpolder. Het bedrijvenpark staat bekend om de vele bedrijven die er zijn gevestigd. Het kantoor ligt op nauwelijks drie minuten rijden van de A5 en de A9. Schiphol ligt op slechts 15 minuten rij-afstand en ook het centrum van Haarlem is per auto of openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

  • Airconditioning
  • Pantry
  • Lift
  • Databekabeling
  • Duurzaam ondernemen

Crown Business Haarlem 1 beschikt over een ruime parkeergarage op eigen terrein. De kosten bedragen € 30,- excl. btw per maand. Bezoekers parkeren de eerste 2 uur gratis.

In Crown Business Center Haarlem is voldoende kantoorruimte te huur met oppervlaktes vanaf 21m² tot 1.000m². Uiteraard met flexibele contractmogelijkheden.

Een prijsopgave wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact op met de Vastgoedadviseur voor meer informatie of een offerte op maat: 071 – 405 15 00.

Huurder aan het woord

Vergaderen

Overleg?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Haarlem
RESERVEREN
Vergadering?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Haarlem
OVERZICHT ZALEN
Presentatie?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Haarlem
BEKIJK DE ZALEN
Previous slide
Next slide
Brandvideo

Routebeschrijving

Vraag een rondleiding aan
Aanvraag rondleiding op locatie

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Lars van den Akker

Lars Van den Akker| Vastgoedadviseur BOG

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

Kantoorunits in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.