Vergaderzalen

Vergaderen in Haarlem

Vergaderruimte Haarlem

Crown Business Center Haarlem biedt een scala aan representatieve vergaderzalen variërend in grootte. Er is ruimte beschikbaar voor 2 tot 200 personen. De vergaderzalen worden naar wens voorzien van moderne presentatiemiddelen. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Waardepolder en is goed bereikbaar via de A5, A9 en het openbaar vervoer. Boek direct uw vergaderzaal via de reserveringsmodule.

Catering bij uw bijeenkomst?

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch.
NIEUW

Vergaderzalen Haarlem

Mogelijkheden

Crown Business Center Haarlem heeft meerdere, inspirerende vergaderzalen voorzien van de modernste presentatiemiddelen. Ideaal voor een training, scrumsessie of vergadering.

Crown Business Center Haarlem ligt op het bekende bedrijventerrein Waarderpolder. Het bedrijvenpark staat bekend om de vele bedrijven die er zijn gevestigd. Het kantoor ligt op nauwelijks drie minuten rijden van de A5 en de A9. Schiphol ligt op slechts 15 minuten rij-afstand en ook het centrum van Haarlem is per auto of openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

  • Beamer
  • Flipover
  • Audiovisuele middelen
  • Notitieboekjes
  • Pennen

Op het parkeerterrein is voldoende parkeergelegenheid.

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch. De catering kan in de vergaderzaal verzorgd worden, zodat u de bijeenkomst niet hoeft te onderbreken.

Download hier de prijslijst vergaderarrangementen.

Wilt u graag een vergaderzaal reserveren of weten wat de prijzen zijn? Klik bovenaan deze pagina op button ‘Direct reserveren’ om naar de reserveringsmodule te gaan.

Over vergaderen

Routebeschrijving

Boek een vergadering
Contactformulier

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Jos van Leeuwen | Horecamanager 

Kan ik u helpen?

Heeft u een vraag over een vergadering of onze cateringmogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

De vergaderzalen in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.