full-service kantoorruimte

Crown Business Center Alphen a/d Rijn

Kantoorruimte Alphen a/d Rijn

Crown Business Center Alphen aan den Rijn is een modern kantoorpand gelegen op bedrijventerrein Leidse Schouw. De locatie is ideaal voor ondernemers die een full-service kantoor zoeken met uitbreidings-mogelijkheden. Er zijn kantoorruimtes te huur in diverse afmetingen.

Kan ik u van dienst zijn?

"Ik help u graag bij het kiezen van de juiste kantoorruimte" -Vastgoedadviseur Martijn Schuitemaker
NIEUW

Faciliteiten

Afbeeldingen

Waarom Crown Business Center Alphen a/d Rijn?

Flexibel huren

Een flexibel contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 4 maanden. Uitbreiden of inkrimpen? Wij denken graag met u mee.

Toplocatie

Gelegen naast de N11 is Crown Center Alphen a/d Rijn zeer goed bereikbaar met zowel auto als OV. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Faciliteiten

Van de receptioniste die uw gasten verwelkomt en uw post aanneemt tot razendsnel internet. Wij ontzorgen zodat u kunt blijven ondernemen.​

Over dit gebouw

Crown Business Center Alphen aan den Rijn heeft voor ieder bedrijf een kantoorruimte op maat, of u nu ZZP’er bent of een groot kantoor runt. Wij bieden een fijne werkomgeving voor u en uw medewerkers. Met vrijheid om zelf te beslissen over indeling en inrichting. Vertel ons wat u nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Crown Business Center (CBC) Alphen aan den Rijn is gelegen aan de Leidse Schouw op bedrijventerrein De Hoorn. Op dit terrein zijn diverse winkels en bedrijven aanwezig. CBC Alphen is zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer en eigen vervoer. Het pand is gelegen naast de N11, op enkele minuten van de rijkswegen A4 en A12.

  • Airconditioning
  • Databekabeling
  • Pantry

Op eigen terrein of garage.

In Crown Business Center Alphen aan den Rijn is voldoende kantoorruimte te huur met oppervlaktes vanaf 25m² tot 500m². Uiteraard met flexibele contractmogelijkheden.

Een prijsopgave wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact op met de Vastgoedadviseur voor meer informatie of een offerte op maat: 071 – 405 15 00.

Vergaderen
Overleg?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Alphen a/d Rijn
RESERVEREN
Vergadering?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Alphen a/d Rijn
OVERZICHT ZALEN
Presentatie?
Ontdek de vergaderzalen van Crown Business Center Alphen aan den Rijn
BEKIJK DE ZALEN
Previous slide
Next slide

Routebeschrijving

Vraag een rondleiding aan
Aanvraag rondleiding op locatie

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Martijn Schuitemaker | Vastgoedadviseur BOG

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

Kantoorunits in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.