Vergaderzalen

Vergaderen in Alphen aan den Rijn

Vergaderruimte Alphen a/d Rijn

Crown Business Center Alphen aan den Rijn biedt representatieve, moderne vergaderzalen variërend in grootte. De vergaderzalen kunnen per uur, dagdeel en dag worden gehuurd. Desgewenst volledig verzorgd inclusief lunch. Een professionele locatie om uw zakenrelaties te ontvangen.

Catering gewenst?

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch.
NIEUW

Vergaderzalen Alphen aan den Rijn

Mogelijkheden

Crown Business Center Alphen a/d Rijn heeft meerdere, inspirerende vergaderzalen voorzien van de modernste presentatiemiddelen. Ideaal voor een training, presentatie of vergadering.

Crown Business Center Alphen a/d Rijn ligt aan de Leidse Schouw op bedrijventerrein De Hoorn en is goed bereikbaar via de A12 en N11. Op 2 minuten loopafstand is een bushalte waar ieder uur een bus passeert.

  • Beamer
  • Flipover
  • Audiovisuele middelen
  • Notitieboekjes
  • Pennen

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar op eigen terrein.

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch. De catering kan in de vergaderzaal verzorgd worden, zodat u de bijeenkomst niet hoeft te onderbreken.

Download hier de prijslijst vergaderarrangementen.

Wilt u graag een vergaderzaal reserveren of weten wat de prijzen zijn? Klik bovenaan deze pagina op button ‘Direct reserveren’ om naar de reserveringsmodule te gaan.

Over vergaderen

Routebeschrijving

Boek een vergadering
Contactformulier

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Jos van Leeuwen | Horecamanager 

Kan ik u helpen?

Heeft u een vraag over een vergadering of onze cateringmogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

De vergaderzalen in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.