Vergaderzalen

Vergaderen in Leiden Lammenschans

Vergaderruimte Leiden Lammenschans

Crown Business Center Lammenschans biedt drie modern ingerichte vergaderzalen variërend in grootte.  Het gebouw is gelegen op loopafstand van station Lammenschans en uitstekend bereikbaar via de A44 en A4. Reserveer nu direct een vergaderzaal via het contactformulier.

Catering bij uw bijeenkomst?

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch.
NIEUW

Vergaderzalen Lammenschans

Mogelijkheden

Crown Business Center Leiden Lammenschans heeft drie inspirerende vergaderzalen voorzien van de modernste presentatiemiddelen. Ideaal voor een training, scrumsessie of vergadering.

Het bedrijfsverzamelgebouw Leiden Lammenschans is gelegen aan de Pompoenweg in Tuinstadwijk Leiden. CBC Leiden Lammenschans is goed te bereiken zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer. Zo zijn treinstation Lammenschans en diverse bushaltes te vinden op enkele minuten loopafstand. Komt u met de auto? Het kantoor is bereikbaar via uitvalswegen die aansluiten op de A44 en A4. Het kantoorpand wordt omringd door woonhuizen en diverse winkels.

  • Beamer
  • Flipover
  • Audiovisuele middelen
  • Notitieboekjes
  • Pennen

Er is voldoende parkeerruimte aanwezig voor de deur en in de parkeergarage onder het gebouw.

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch. De catering kan in de vergaderzaal verzorgd worden, zodat u de bijeenkomst niet hoeft te onderbreken.

Wilt u graag een vergaderzaal reserveren of weten wat de prijzen zijn? Klik bovenaan deze pagina op button ‘Direct reserveren’ om naar de reserveringsmodule te gaan.

Over vergaderen

Routebeschrijving

Boek een vergadering
Contactformulier

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Richard Voorn | Horecamanager 

Kan ik u helpen?

Heeft u een vraag over een vergadering of onze cateringmogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

De vergaderzalen in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.