Crown business center

Dag van de Ondernemer in Zoetermeer

Dag van de Ondernemer in Zoetermeer

Vandaag is de Dag van de Ondernemer! Vanuit Crown Business Center Zoetermeer wordt er tussen 10.00 en 14.00 uur live radio gemaakt en worden ondernemers in het zonnetje gezet! Ook zijn er live inspirerende gesprekken aan tafel en natuurlijk fijne muziek.
Radioprogramma via livestream
Op de Dag van de Ondernemer organiseren de gemeente Zoetermeer en Netwerk Zoetermeer voor alle ondernemers een speciaal radioprogramma dat te beluisteren en bekijken is via een livestream. Studiogasten zijn ondernemers die inspireren en goede voorbeelden van onderscheidend ondernemerschap delen. Afwisselend schuiven Jan Iedema (wethouder economie) en Margreet van Driel (wethouder arbeidsmarkt en sociale zaken) aan.

Tune vrijdag 19 november tussen 10.00 en 14.00 uur in via www.netwerkzoetermeer.nl/nrg079
Huurder vertelt

Bekijk hieronder de video van een van de ondernemers bij Crown Business Center, waarin zij verteld over haar ervaringen met de receptie. Meer weten over de mogelijkheden om kantoorruimte te huren? Neem contact op!

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!