Restaurant The Crown | Crown Business Center

Elke werkdag een verse lunch in CBC Key-Point

In Crown Business Center Key-Point in Leiden kunnen huurders dagelijks genieten van een heerlijke verse lunch in het restaurant. Maar wie verzorgt deze lunch? En wie bedenkt welke broodjes er elke dag worden gemaakt? 

Jamie de la Combé

Mijn naam is Jamie de la Combé en sinds begin december 2019 ben ik werkzaam in het restaurant van CBC Key-Point. “Het is zakelijk, maar toch heb je veel contact met mensen. Je ziet de huurders regelmatig en hierdoor bouw je een band met ze op. Hoe mijn dag eruit ziet? Ik begin uiteraard voor werktijd alvast met een lekker kopje koffie. Daarna ga ik soepen maken, doe ik broodjes in de oven en maak ik salades. Zo bereid ik eigenlijk stap voor stap de lunch voor. En dan hoop ik iedere dag op een vol restaurant. Na de lunch ruim ik op, maak ik schoon, doe ik de administratie en ga ik mij voorbereiden op de volgende werkdag.”

Dagspecials

“Ik ben heel vrij in het bedenken van de maandelijkse dagspecials. Ik vraag ook vaak aan huurders wat ze lekker vinden en hier probeer ik dan zoveel mogelijk op in te spelen. Mijn doel is om de gasten elke dag met een tevreden en voldaan gevoel terug te laten gaan naar hun werkplek, zodat ze vaker terugkeren in het restaurant van Crown Business Center Key-Point.”

Restaurant Leiden Key-Point | Crown Business Center | Office & Meetings

Lunchen in restaurant Key-Point