Groei met Zoetermeerse Zakenvrouwen

Evenement in Crown Business Center Zoetermeer| Donderdag 17 okt. 2019

Aanstaande donderdagavond 17 oktober 2019 vindt er in Crown Business Center Zoetermeer het evenement ‘Groei met Zoetermeerse Zakenvrouwen’ plaats.
Tijdens dit event geeft Yvonne Dam een inspirerende en interactieve workshop. Yvonne Dam is een online life coach. Zij helpt succesvolle, ambitieuze vrouwen aan meer resultaat. Ze laat jou zien hoe jij “De CEO van jouw leven wordt.” De workshop vindt plaats in diverse vergaderzalen, welke gelegen zijn op de dertiende verdieping. Dit uitzicht is werkelijk adembenemend. Daarnaast geeft Martijn Schuitemaker, makelaar van Crown Business Center Zoetermeer, een rondleiding door het pand. Tijdens deze rondleiding kunt u onder andere de kantoorruimtes en flexwerkplekken bekijken. De flexwerkplekken in Crown Business Center Zoetermeer zijn voor een vast bedrag van € 169,- per maand te huren. Contracten zijn per maand opzegbaar, dus u zit nergens aan vast. Aan het einde van het evenement heeft u uiteraard de mogelijkheid om te netwerken.

Programma donderdag 17 oktober

18:30 – 19:00 – Inloop
19:00 – 20:00 – Sessie
20:00 – 21:00 – Napraten & netwerken

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? Meld u dan snel aan! De tickets zijn GRATIS: https://groeimetzoetermeersezakenvrouwen.entranz.nl/

Adres

Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer

Parkeren

Parkeren kan gratis in de parkeergarage naast Crown Business Center Zoetermeer. Komt u met de tram of trein? Stap dan uit bij de halte: Driemanspolder (tram) of Zoetermeer (trein).
Bedrijfsruimte in Zoetermeer | Crown Business Center Zoetermeer

Ontdek Crown Business Center Zoetermeer:

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!