Ik wil kantoorruimte huren maar wat zoek ik precies?

Tips voor (startende) ondernemers | Vastgoedadviseur Romée Schadd

Ok, je bent eruit. Je bent thuis begonnen met je bedrijf maar je vindt het nu toch wel tijd worden om op zoek te gaan naar een eigen kantoor. Hiermee houd je werk en privé gescheiden.

Tip 1: bepaal je budget

Als Vastgoedadviseur bij De Raad Makelaars wil ik je graag wat meer vertellen over wat belangrijk is bij het vinden van een geschikte kantoorruimte. Allereerst is het noodzakelijk om te bepalen hoeveel budget je beschikbaar hebt voor het huren van een kantoorruimte. Groot, groter, grootst is niet altijd haalbaar en dat is begrijpelijk. De Raad Makelaars heeft voor elk bedrijf een werkplek waar je jouw bedrijf kunt laten groeien of waar jouw werkplek met jou meegroeit. 

Tip 2: Zet je eisen op een rij

Met hoeveel mensen wil je je gaan huisvesten? Ben je alleen of heb je werknemers/stagiaires en zijn zij altijd op kantoor? Het aantal m²’s is erg belangrijk want jij maar ook je eventuele werknemers hebben ruimte nodig. Volgens de NEN 1824 moet jouw werkplek minimaal 7m² bedragen.

Naast een goede werkplek, is het ook belangrijk om je af te vragen of je gebruik wilt maken van faciliteiten zoals bijvoorbeeld een bedrijfsrestaurant, vergaderzalen of receptiediensten?

Tip 3: Kies een verhuurder die bij je past

Nu biedt Crown Business Center toevallig bovenstaande faciliteiten aan zodat wij onze huurders kunnen ontzorgen, onze specialiteit. Je hoeft de deur niet meer uit voor een vergadering of lunch.

Geef je minder of niet om deze faciliteiten kun je ook kijken naar een ‘normaal’ bedrijfsverzamelgebouw. De Raad Makelaars verhuurd in haar Business Centers ook prachtige kantoorruimtes. Hier zul je contact ervaren met andere huurders waaruit samenwerkingen ontstaan of gewoon een gezellig gesprek.

Tip 4: Vragen staat vrij

Heb je vragen naar aanleiding van deze blog of ben je gewoon benieuwd naar hoe een bedrijfsverzamelgebouw ingevuld is, neem dan gerust contact met mij op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 071 – 405 1500 of per mail via Romee.Schadd@DeRaadMakelaars.nl

Volg ons nu ook op LinkedIn!

Crown Business Center

Waarom kantoorruimte huren bij Crown Business Center?

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!