Kantoorruimte huren in Bodegraven

Ontdek het gemak van kantoorruimte bij Crown Business Center | v.a. €365,00 p.m.

Uw nieuwe kantoorruimte in Bodegraven

Kantoorruimte of bedrijfsruimte huren in Bodegraven? Bij Crown Business Center Bodegraven huurt u al een bedrijfsruimte van ca. 25m2 vanaf €365,00 per maand. Dit is inclusief faciliteiten, zoals parkeerruimte, telefoonservice, postverwerking, restaurant, receptie en 24/7 toegang. Plan nu gratis een bezichtiging in!

Receptioniste

Het voordeel van uw kantoor- of bedrijfsruimte bij Crown Business Center is dat er tijdens kantooruren altijd een receptioniste aanwezig. Zij ontvangt uw klanten, neemt post aan en schakelt telefoontjes door. Bent u een dag afwezig? De receptioniste staat naar wens uw klanten te woord en maakt graag een terugbelnotitie voor u!

Vergadering, training of workshop

In onze vestiging in Bodegraven kunt u als huurder tegen een speciaal tarief gebruikmaken van de vergaderzalen. Er zijn in totaal vijf zalen, variërend in grootte. Ideaal voor een training, workshop of één op één gesprek. Het is tevens mogelijk om uw bijeenkomst te voorzien van eten en drinken.

Restaurant Crown Bodegraven

Geniet dagelijks van heerlijk vers belegde broodjes, salades en verschillende soorten drankjes in het restaurant van Crown Business Center Bodegraven. Ook is het restaurant een ideale locatie om andere Crown huurders te ontmoeten.

Impressie Crown Business Center Bodegraven

Locatie en bereikbaarheid

Crown Business Center Bodegraven is gelegen aan de Tolnasingel in Bodegraven. Op het bedrijventerrein Groote Wetering zijn naast Crown Business Center diverse andere grote bedrijven te vinden. Het gebouw is zeer goed te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Ook is er een bushalte met verbinding naar Gouda en Bodegraven te vinden. Met auto bereikt u binnen enkele minuten de N11 en A12.

Vraag een rondleiding aan!

Wilt u meer informatie of een rondleiding? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Crown Business Center via onderstaande contactgegevens. U kunt natuurlijk ook even naar binnen lopen als u in de buurt bent; onze receptioniste vertelt u graag over uw nieuwe werkplek!
Kantoorruimte te huur in Bodegraven | Crown Business Center Bodegraven

Ontdek Crown Business Center in Bodegraven:

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!