Blogbericht

Kantoorruimte in Zoetermeer: nu ook verdiepingen te huur!

Kantoorruimte in Zoetermeer

Naast kantoorunits zijn er nu ook verdiepingen beschikbaar in het gemoderniseerde kantoorgebouw te Zoetermeer welke al snel zichtbaar is vanaf de hoofdweg A12.

Kantoor op de 7e etage

Recentelijk heeft de verhuurder van het object de 7e verdieping van circa 1.150 m2 bvo gerenoveerd. Deze moderne verdieping biedt huisvestgingsmogelijkheden aan bedrijven die op zoek zijn naar een eigen etage en eigen identiteit binnen het bedrijfsverzamelgebouw.

Er is gekozen om een goede basis neer te zetten zodat de huurder vervolgens zelf zorg kan dragen voor de gewenste indeling. Deze basis bestaat uit volglazen gangwanden met per stramien een deur en een akoestisch systeemplafond met ledverlichting. Daarnaast is ieder stramien voorzien van wandcontactdozen en gecertificeerde databekabeling. Jaloezieën zijn aanwezig aan de binnenzijde van de gevels aan de zonkant.

7e verdieping

Eigen etage, eigen identiteit

De gerenoveerde verdieping is via beide torens te bereiken en beschikt over zes liften in totaal. Begeef u naar de 7e etage van het gebouw en loop vanuit de lift meteen het fenomenale uitzicht over Zoetermeer tegemoet. Er bevinden zich op deze verdieping meerdere openbare ruimtes om elkaar te ontmoeten, te werken of koffie te drinken. U heeft beschikking tot twee eigen pantry’s voorzien van een vaatwasser, koelkast, boiler en opslagruimte. Uiteraard zijn er ook toiletvoorzieningen aanwezig.

Een volledige etage in een kantoorverzamelgebouw waar u uw eigen identiteit kunt creëren? En wel alle benodigde faciliteiten bij de hand? Op de 13e etage bevindt zich een imposant vergadercentrum met een breed scala aan vergaderzalen, voorzien van alle presentatiemogelijkheden. Het kantoorgebouw bevindt zich naast het station en is dus ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Rondom het gebouw kunt u vrij parkeren, maar het pand biedt een afgesloten parkeergarage voor wie verzekerd wil zijn van een parkeerplaats. Deze beschikt ook over laadpalen ten behoeve van elektrische auto’s.

Aanvraag rondleiding op locatie

Benieuwd geworden?

We kunnen op deze website vertellen hoe fijn het is om uw bedrijf te vestigen bij Crown Business Center Zoetermeer, maar we laten het u graag zelf ervaren. We leiden u graag rond en vertellen u alles over de mogelijkheden op de locatie. 

Vragen over de mogelijkheden? Neem direct contact op met Martijn Schuitemaker van De Raad Makelaars via m.schuitemaker@deraadmakelaars.nl of 06 53 79 13 89.

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!