Uw kantoor in Zoetermeer

De ideale kantoorruimte in Zoetermeer vindt u in het Crown Business Center. Het bedrijfsverzamelgebouw van Crown Business Center is zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. De kenmerkende, ronde torens zijn goed zichtbaar vanaf de snelweg A12 en met de trein en/of tram stapt u pal naast uw kantoor uit. Met ruim 200 overdekte parkeerplekken op eigen terrein bent u altijd verzekerd van parkeergelegenheid.

Voordelig uw kantoor huren in Zoetermeer

Waarom uw kantoorruimte huren bij Crown Business Center Zoetermeer? Het full-service concept van Crown Business Center is uniek in Nederland. Wij bieden naast een fijne werkplek tal van handige faciliteiten. Denk aan de receptioniste die er altijd voor u is en uw gasten verwelkomt, postverwerking, vergaderzalen en een netwerk van medehuurders. Dit alles zit ingesloten bij het voordelige huurtarief van uw kantoorruimte.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Vastgoedadviseur Martijn Schuitemaker via 071 – 405 1500. Klik op bovenstaande button om via het digitale formulier een rondleiding aan te vragen. Tot ziens in Crown Business Center Zoetermeer!

Volg ons nu ook op LinkedIn!

Bedrijfsruimte in Zoetermeer | Crown Business Center Zoetermeer

Ontdek het Crown Business Center in Zoetermeer:

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!