Vergadering in Zoetermeer

Ontdek het aanbod | Vergaderzalen in Zoetermeer

Organiseert u een vergadering in Zoetermeer? Crown Business Center Zoetermeer biedt verschillende vergaderruimtes aan voor groepen van 4 tot 25 personen. Ideaal voor een training, scrumsessie of vergadering. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, waaronder het dag- of dagdeel arrangement. De arrangementen zijn naar wens inclusief lunch, beamer, flipover, audio visuele middelen en notitieboekjes. De lunch kan in de vergaderzaal verzorgd worden door onze catering.

Ligging en bereikbaarheid

Het gebouw is gelegen op een toplocatie langs de Rijksweg A12, met voldoende parkeergelegenheid voor u en uw bezoekers. Ook met het openbaar vervoer is Crown Business Center in Zoetermeer goed bereikbaar: het pand heeft een trein- en tramstation naast de deur. Binnen 15 minuten bent u in het centrum van Den Haag.

Over Crown Business Center Zoetermeer

In maart 2018 is de tiende en nieuwste Crown Business Center geopend. Crown Business Center biedt professionele kantoor- en vergaderfaciliteiten, een centrale receptie en telefonie- en postservice. De vergaderzalen in Crown Business Center Zoetermeer zijn gelegen op de 13e verdieping, waardoor u een prachtig uitzicht ervaart.

Kom in contact!

Mocht u interesse hebben om een vergaderzaal te boeken, neem een kijkje op de pagina van Crown Business Center Zoetermeer of neem contact op met Richard Voorn. Liever eerst een rondleiding door het pand? Geen probleem! Ook op locatie staat Richard Voorn u graag te woord.

Kom direct in contact met horeca-manager Richard Voorn: 06 – 45 34 45 57

Volg ons nu ook op LinkedIn!

Bedrijfsruimte in Zoetermeer | Crown Business Center Zoetermeer

Waarom vergaderen in Crown Business Center in Zoetermeer?

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!