Vergaderen bij Crown Business Center

Zó organiseert u eenvoudig een vergadering met catering voor u en uw collega's

Een vergadering organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Bij Crown Business Center geeft u eenvoudig uw wensen door via het contactformulier op de website. Vul in waar u wilt vergaderen, met hoeveel personen u komt en wat uw wensen zijn m.b.t. de catering. Horecamanager Richard Voorn neemt vervolgens contact met u op om de details door te nemen. Zo zorgt u in een handomdraai voor een volledig verzorgde vergadering voor u en uw collega’s op een toplocatie naar keuze!

Ontbijtvergadering

Een van de mogelijkheden van Crown Business Center is een ontbijtvergadering. Het standaard ontbijtmenu van Crown Business Center Leiden Key-Point bestaat o.a. uit rustieke broodjes, croissants, fruitsalade, zoet en hartig beleg, gekookte eieren, koffie en thee. Een ideale start voor een vergadering, inspiratiesessie of training. De deelnemers kunnen wat te eten en drinken pakken en tegelijkertijd de opening van de bijeenkomst bijwonen.

Ontbijt voor 25 tot 50 personen

Het bovenstaande ontbijtmenu is perfect geschikt voor een bijeenkomst tot 25 personen. Bent u met meer personen? Geen probleem! Bij een standaard ontbijtbuffet tot 50 personen wordt het menu aangevuld met o.a. yoghurt, kwark, variatie van muesli, volkoren mini broodjes, extra beleg, komkommer/tomaat, diverse smoothies en theesmaken.

  • De kosten voor het ontbijtmenu bedragen 10,00 p.p.
  • Het ontbijtmenu is al beschikbaar vanaf 07.00 uur.
  • Voor een lunch of borrel wordt het buffet uiteraard aangepast met bijpassende gerechten en drankjes.
  • Mist u iets in het menu of heeft u andere wensen? De samenstelling van het menu is altijd bespreekbaar.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze horecamanager Richard Voorn via 070 – 405 1500. Klik op bovenstaande button om een offerte aan te vragen. Tot ziens bij Crown Business Center!

Volg ons nu ook op LinkedIn!

Ontbijt en vergaderen bij Crown Business Center

Ontdek het voordeel van vergaderen bij Crown Business Center:

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!