Crown business center

Kom vergaderen in Gilze-Rijen!

Dé vergaderlocatie in Rijen en omstreken

Vergaderen in Gilze-Rijen? Crown Business Center bevindt zich in het hart van Brabant op het Aeroparc; een bedrijventerrein waar mensen ondernemen, innoveren, ontmoeten en ontwikkelen. Het Crown Business Center Gilze-Rijen is de ideale plek om uw bijeenkomst te organiseren. 

Gelegen tussen Breda en Tilburg is deze vergaderlocatie een centrale plek waar mensen elkaar kunnen treffen. De negen inspirerende vergaderzalen zijn te voorzien van alle benodigde vergaderfaciliteiten, zodat u hier terecht kunt voor vergaderingen, workshops, trainingen en presentaties. Daarbij kunt u een break nemen van uw bijeenkomst om te lunchen in het restaurant, of door catering in de vergaderzaal laten verzorgen.

Zelf de sfeer ervaren van Crown Business Center Gilze-Rijen? Bekijk de video hiernaast of reserveer direct via de knop.

Vergaderen met catering

Heeft u een vergadering of training rond lunchtijd? Of neemt uw bijeenkomst een flink dagdeel in beslag? Neem een break van uw bijeenkomst en geniet van een vers verzorgde lunch in het restaurant. Of laat een lunch verzorgen in uw vergaderruimte zodat u de bijeenkomst niet hoef te onderbreken. Kies uit een ruim assortiment aan vers belegde broodjes, diverse sapjes, soepen en meer. Heeft u speciale wensen? Ons horecateam staat voor u klaar!

Vergaderen in Gilze-Rijen

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!