Nieuwe vergaderruimte in Haarlem

Vergaderen in Haarlem | Containerzaal

Op zoek naar een unieke en industriële vergaderlocatie in Haarlem? De ‘Containerzaal’ is de nieuwste aanwinst van Crown Business Center Haarlem. Deze vergaderruimte is bij uitstek bijzonder te noemen. De ruimte bestaat uit een omgebouwde container en staat in het recent verbouwde gedeelte van het bedrijfsverzamelgebouw in de Waarderpolder.

Van alle gemakken voorzien

Zoals je van Crown Business Center gewend bent is ook deze vergaderruimte van alle gemakken voorzien. Er is Wifi en een televisie aanwezig die aan te sluiten is op een laptop of tablet. Verder worden er naar wens koffie/thee/water, blocnotes, pennen en een flip-over neergezet. Heeft u behoefte aan een ontbijt, lunch of diner? Onze restaurantmedewerkers staat voor u klaar en kunnen naar wens catering verzorgen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om in restaurant ‘The Crown’ te komen lunchen.

Vergaderzalen in Haarlem

Naast de nieuwe containerzaal heeft CBC Haarlem een zeer breed scala aan vergaderruimtes, verschillend in grootte. Zo is er voor elke gelegenheid een zaal beschikbaar. Of u nu een één op één gesprek wil voeren of een presentatie geeft aan meer dan honderd personen.

Parkeren en bereikbaarheid

CBC Haarlem is gelegen op het bedrijvenpark Waarderpolder in Haarlem en is zeer gemakkelijk te bereiken via de A5 en A9. Parkeren is geen probleem bij Crown Business Center Haarlem. Op het naastgelegen eigen parkeerterrein is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar voor u en uw gasten. Komt u met het openbaar vervoer? Er is een bushalte in de buurt of u kunt een fiets huren op Centraal Station Haarlem en in tien minuten naar ons bedrijfsverzamelgebouw fietsen.

Kom in contact!

Heeft u een vraag over een vergaderruimte of wilt u telefonisch reserveren? Neem dan contact op met Vastgoedadviseur Romée Schadd, via: 071 – 405 1500. Meer informatie over de locatie kunt u vinden op deze website: Crown Business Center Haarlem.

Bedrijfsruimte te huur | Waardepolder | A.Hofmanweg | Crown Business Center Haarlem

Vergaderen in Crown Business Center Haarlem