Vergaderen Aalsmeer

Vergaderzalen per direct beschikbaar in Aalsmeer | Ontdek het aanbod

Wilt u vergaderen in Aalsmeer? Crown Business Center Aalsmeer biedt vergaderzalen aan voor groepen van 5 tot 16 personen. Ideaal voor een vergadering, training of brainstormsessie. De zalen worden naar wens voorzien van een beamer, flipover en notitieboekjes. Heeft u aanvullende wensen? Geen probleem, wij regelen het graag!

Vergaderarrangementen

Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit een dag- of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch. De catering kan in de vergaderzaal verzorgd worden zodat u de bijeenkomst niet hoeft te onderbreken. Wilt u liever een korte pauze? Dan heeft u de mogelijkheid om in het restaurant te genieten van een heerlijke lunch.

Unieke vergaderzalen

Het pand van Crown Business Center Aalsmeer staat bekend om haar roemrijke verleden. Waar voorheen televisie werd gecreëerd kunt u vandaag de dag vergaderen. Wat dacht u van een creatieve brainstormsessie in het voormalige kantoor van mediatycoon Joop van den Ende? Of sparren met collega’s in de prachtig ingerichte regiekamer? In welke ruimte u ook besluit te vergaderen, u bent altijd omringd door televisiestudio’s waar nog steeds programma’s worden opgenomen.

Bereikbaarheid

De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer. Zo hoeft u vanaf Station Hoofddorp nog maar 10 minuten met de bus te reizen. Via de A4 en A9 is het bedrijfsverzamelgebouw gemakkelijk te bereiken met de auto. Crown Business Center Aalsmeer beschikt met een eigen parkeergarage over voldoende parkeergelegenheid.

Over de locatie

Crown Business Center Aalsmeer is ooit begonnen als een veilinghuis voor bloemen en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende zijn televisiestudio’s huisvestte. Live Entertainment kreeg hier een hele nieuwe betekenis. Vandaag de dag is het gebouw één van de Nederlands meest unieke locaties voor alles op het gebied van live communicatie, evenementen en entertainment.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Vastgoedadviseur Romée Schadd via 070 – 405 1500. Tot ziens in Crown Business Center Aalsmeer!

Volg ons nu ook op LinkedIn!

Bedrijfsruimte huren in Aalsmeer | Crown Business Center Aalsmeer

Ontdek het voordeel van het Crown Business Center in Aalsmeer:

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!