Vergaderzalen

Vergaderen in Aalsmeer

Vergaderruimte Aalsmeer

Crown Business Studio’s Aalsmeer biedt een scala aan bijzondere en inspirerende vergaderruimtes variërend in grootte. Uniek is de mogelijkheid om te vergaderen tussen de bekende televisiestudio’s. Het pand is gelegen vlak naast de A4 en goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Uw bijeenkomst kan naar wens worden voorzien van flip-overs, tv-schermen, catering en meer.

Catering gewenst?

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch.
NIEUW

Vergaderzalen Aalsmeer

Mogelijkheden

Crown Business Studio’s Aalsmeer heeft meerdere, inspirerende vergaderzalen voorzien van de modernste presentatiemiddelen. Ideaal voor een training, scrumsessie of vergadering. Er zijn vergaderzalen beschikbaar vanaf 2 tot 25 personen.

Bijzonder is dat een aantal vergaderzalen tussen de televisiestudio’s gelegen zijn. Deze televisiestudio’s zijn nog altijd in gebruik.

U kunt in Aalsmeer terecht voor een bijeenkomst met meer dan honderd personen. Neem contact op met de Vastgoedadviseur voor meer informatie.

CBS Aalsmeer is gelegen aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer. Op enkele minuten lopen vindt u het winkelcentrum van Aalsmeer met winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden. In hetzelfde pand als Crown Business Studio’s Aalsmeer zijn televisiestudio’s en evenementenlocatie Studio’s Aalsmeer gevestigd. Pal naast het bedrijfsverzamelgebouw is een bushalte te vinden.

  • Beamer
  • Flipover
  • Audiovisuele middelen
  • Notitieboekjes
  • Pennen

Er is voldoende parkeergelegenheid voor u en uw bezoekers in de overdekte parkeergarage op eigen terrein.

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch. De catering kan in de vergaderzaal verzorgd worden, zodat u de bijeenkomst niet hoeft te onderbreken.

Download hier de prijslijst vergaderarrangementen.

Wilt u graag een vergaderzaal reserveren of weten wat de prijzen zijn? Klik bovenaan deze pagina op button ‘Direct reserveren’ om naar de reserveringsmodule te gaan.

Video

Routebeschrijving

Boek een vergadering
Contactformulier

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Jos van Leeuwen | Horecamanager 

Kan ik u helpen?

Heeft u een vraag over een vergadering of onze cateringmogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

De vergaderzalen in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.