Blogbericht

Samen tegen corona: een veilige werkomgeving

Maatregelen corona bij Crown Business Center

Wij van het Crown Business Center pleiten voor een veilige werkomgeving voor onze huurders en onze werknemers. Wij willen heel graag een veilige werkomgeving faciliteren voor u, uw mede huurders, maar ook voor onze werknemers bij de receptie en in ons restaurant; deze werken ook nu dagelijks om uw bedrijf te ondersteunen.

Naast de basisregels die vanuit de overheid zijn gesteld zullen wij extra maatregelen nemen om de veiligheid van de werkomgeving te optimaliseren, daarom graag uw aandacht voor het volgende:

Een vraag over dit onderwerp?

Onze medewerkers helpen u graag verder! Vul het formulier in of neem telefonisch contact met ons op.
NIEUW

Mondkapjesplicht vanaf 5 oktober as.

Per maandag 5 oktober a.s. zullen wij in de openbare ruimtes van ons pand een mondkapjesplicht invoeren. Concreet betekent dit dat huurders, medewerkers van huurders en ook bezoek van huurders verplicht zijn om in de openbare ruimtes een mondkapje te dragen. Wij zullen bezoekers zonder mondkapje niet de toegang weigeren en zullen u verzoeken om uw bezoekers te voorzien van een mondkapje. Tevens zal ook het personeel van de Crown Business Center in de openbare ruimte een mondkapje dragen. Wij vragen u dus vriendelijk om uw bezoek/afspraak hierop te attenderen en mocht hij/zij een afspraak hebben in het Crown Business Center.

Ter verduidelijking

  • In uw kantoorruimte gelden uw eigen regels.
  • In de openbare ruimtes; restaurant, toilet, gangen geldt een mondkapjesplicht.
  • Restaurantbezoekers mogen het mondkapje af indien zij aan tafel zitten, bij vertrek moet het mondkapje op.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Wij hopen dat u samen met ons meewerkt aan een veilige werkomgeving zodat de besmettingen met COVID-19 beperkt blijven.

Mocht u nog vragen en/of opmerking hebben naar aanleiding van deze e-mail dan horen wij dat graag.

 

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Martijn Schuitemaker | Vastgoedadviseur

Stel gerust een vraag!

Heeft u een vraag over Crown Business Center? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

Kantoorunits in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.