Blogbericht

5 redenen om uw bedrijf te vestigen bij Crown Business Center

Kantoorruimte huren met mogelijkheden

Op zoek naar kantoorruimte, maar weet u nog niet precies waar? Crown Business Center is gevestigd op verschillende locaties, verspreid over onder andere de Randstad en het Groene Hart. Maar wat maakt het huren van kantoorruimte bij Crown Business Center zo prettig? 

1. Flexibele huurvoorwaarden

Als u eenmaal het juiste kantoor heeft gevonden, betekent dit niet dat dit altijd uw kantoor hoeft te blijven. Groeit uw bedrijf? Dan kijkt de Vastgoedadviseur samen met u naar een grotere ruimte. Heeft u juist aan een kleinere ruimte voldoende? Dan wordt er een kleiner kantoor voor u gezocht. Weet u op het moment van huren nog niet wat uw toekomstplannen zijn? Crown Business Center werkt met contracten met een opzegtermijn van 4 maanden. U zit dus niet gelijk twee jaar vast aan kantoorruimte.

2. Receptioniste aanwezig

In alle locaties van Crown Business Center is een receptioniste aanwezig. De receptioniste staat uw relaties te woord, neemt postpakketten aan en beantwoordt uw telefoontjes bij afwezigheid.

3. Altijd toegankelijk: 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Als u kantoorruimte huurt bij Crown Business Center ontvangt u een toegangstag. Met deze tag kunt u te allen tijde uw kantoorruimte betreden. Werkt u dus graag in de avond? Dat is hier geen probleem!

Wat anderen over ons zeggen

Wij kunnen u natuurlijk van alles vertellen over Crown Business Center, maar wij laten onze huurders graag aan het woord. In de videoreeks ‘Huurder Vertelt’ vertellen ondernemers uit diverse branches wat zij prettig vinden aan ons huurconcept.

4. Diverse vergaderzalen beschikbaar

Wanneer u een vergadering in wilt plannen met collega’s of zakenrelaties, hoeft u het gebouw niet te verlaten. In het bedrijfsverzamelgebouw zijn namelijk diverse vergaderzalen aanwezig. De vergaderzalen kunnen per uur, dagdeel of dag worden gehuurd. Desgewenst kan er ook een uitgebreide lunch worden verzorgd.

5. Lunchen in restaurant “The Crown”

Trek in een heerlijk belegd broodje, salade of een kop koffie? In restaurant The Crown in Crown Business Center Aalsmeer, Bodegraven, Haarlem, Gilze-Rijen, Leiden Key-Point en Zoetermeer kunt u hiervoor terecht! Een speciale wens? De horecaondernemers doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen en maken dan ook graag een ander broodje voor u klaar.

Naast deze genoemde faciliteiten heeft Crown Business Center een tal aan andere faciliteiten. Benieuwd welke dat zijn? Kijk dan op: www.crown-bc.nl/faciliteiten

Vraag een rondleiding aan

Aanvraag rondleiding op locatie

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!