Blogbericht

Kantoorruimte op centrale locaties in Leiden

Waarom Crown Business Center een goede keuze is

In Leiden zijn er twee Crown Business Center kantoorverzamelgebouwen te vinden. Zo is er Key-Point nabij Leiden Centraal en Leiden Lammenschans nabij Station Lammenschans. Beide locaties zijn modern ingerichte gebouwen met (overdekte) parkeergelegenheid, kantoorruimte en vergadermogelijkheden. Ook is er een receptioniste aanwezig om uw gasten te verwelkomen, post aan te nemen en de telefoon te beantwoorden bij uw afwezigheid.

Heeft u een vraag?

Onze Vastgoedadviseur helpt u graag verder. Stel uw vraag via het contactformulier!
NIEUW

Kantoorlocatie Key-Point

Kantoorlocatie Lammenschans

Uw kantoor in Leiden

Heeft u Crown Business Center al ontdekt? Zo niet, neem dan eens contact op met onze Vastgoedadviseur in Leiden. Tijdens een rondleiding krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw onderneming. Onder het genot van een kop koffie bespreekt u de voorwaarden voor een huurcontract die écht bij u en uw onderneming past. Liever geen lange termijn verplichting? Met onze flexibele huuroplossing zit u nergens voor langere tijd aan vast.

Flexibele huurvoorwaarden
Wat huurders over ons zeggen

Vraag een rondleiding aan

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Martijn Schuitemaker | Vastgoedadviseur BOG

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

Kantoorunits in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.