Home » Kantoorruimte » Crown Business Center Haarlem

Crown Business Center Haarlem

A. Hofmanweg 5 | 2031 BH | Haarlem | 023 – 750 5700

Zoekt u kantoorruimte in Haarlem? Crown Business Center Haarlem is een fijne plek om uw bedrijf te vestigen. Het kantoorgebouw heeft naast kantoorruimtes een breed scala aan vergader- en conferentieruimtes. Verder is er een restaurant met een riant dakterras. Het pand beschikt over een weids uitzicht over het polderlandschap en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De A5 en A9 liggen dichtbij.

Kom in contact met onze makelaars: 071 – 405 1500

Boek vandaag nog uw kantoor- of vergaderlocatie bij CBC Haarlem:

• Midden in bedrijventerrein Waardepolder
  • Centrale ligging nabij A5 en A9
  • Vergaderzalen, receptie en restaurant
  • Flexibele huurcontracten

24 uur toegang

Vergaderzalen

Receptie

Parkeergelegenheid

Snel internet

Waarom kiezen voor Crown Business Center Haarlem?

• Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
  • Gelegen in het populaire bedrijventerrein Waardepolder
  • Zeer ruime parkeerplaats voor de deur
  • Een professionele en inspirerende locatie om relaties te ontvangen
  • Uitstekende faciliteiten en voorzieningen
  • Flexibele huurcontracten met een korte looptijd mogelijk
  • Vergaderzalen huren per uur, dagdeel of hele dag
  • Vergadering desgewenst volledig verzorgd met koffie, thee en lunch

Kantoorruimte

De ideale werkplek is voor iedereen anders

Of u nu zzp’er bent of een groot kantoor runt met veel werkplekken: Crown Business Center Haarlem heeft voor ieder bedrijf een kantoor op maat. Wij bieden een fijne werkomgeving voor u en uw medewerkers. Met alle vrijheid om zelf te beslissen over indeling en inrichting. Vertel ons wat u nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen en wij bieden u graag een offerte aan!

Vergaderruimtes Haarlem

Kantoorruimte

21m2 tot 1000m2

A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem

Prijs

Een prijsopgave wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Ga naar de pagina Kantoor op maat voor meer informatie.

• 24 uur toegang
  • Vergaderzalen
  • Lunchfaciliteiten
  • Receptie
  • Meubels optioneel
  • Lift

Voorzieningen

• Airconditioning
  • Fitnessruimte
  • Pantry
  • Databekabeling

• Trein: 1,1 km
  • Bus: 0,1 km

Parkeergelegenheid

• Ruime parkeerplaats

Beschikbaarheid

Kantoorruimte te huur in Haarlem met flexibele contractmogelijkheden. Er is ruimte beschikbaar vanaf 25m2 tot 2000m2. Bel nu met makelaar Romée Schadd voor meer informatie of vraag een offerte aan.

CBC Haarlem,  Vergaderen in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp.

Over Crown Business Center Haarlem

Haarlem is een bruisende stad met een rijk drukkersverleden wat nog overal terug te vinden is. Crown Business Center Haarlem is gevestigd in het voormalige NRM-gebouw op bedrijventerrein De Waarderpolder. De Nederlandse Rotogravure Maatschappij was een van de voornaamste drukkerijen van Nederland. Als ode aan het drukkerijverleden ziet u in CBC Haarlem dan ook op allerlei plekken details uit de roemruchte geschiedenis terug in het interieur. CBC Haarlem is een inspirerende plek om te werken en te vergaderen.

Wilt u meer weten over CBC Haarlem?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over Crown Business Center Haarlem? Neem dan contact op met makelaar Romée Schadd voor een vrijblijvend advies op maat. Wilt een keer een bezoek brengen aan het Crown Business Center? Vraag dan een rondleiding aan of loop even naar binnen als u in de buurt bent. Bij Crown bent u altijd van harte welkom!

Locatie

CBC Haarlem ligt op het bekende bedrijventerrein Waarderpolder. Het bedrijvenpark staat bekend om de vele bedrijven die er zijn gevestigd. Het kantoor ligt op nauwelijks drie minuten rijden van de A5 en de A9. Schiphol ligt op slechts 15 minuten rij-afstand en ook het centrum van Haarlem is per auto of openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Geniet elke dag van verse producten

In het Crown Business Center Haarlem is op de begane grond een ondernemersrestaurant, waar u als huurder of bezoeker dagelijks kun lunchen.

Huurder over CBC Haarlem

"Als psycholoog voer ik voor mijn bedrijf regelmatig gesprekken in de goed verzorgde en representatieve ruimtes van het Crown Business Center in Key-Point. Zowel qua grootte van de ruimtes als qua catering is het geheel af te stemmen op de individuele behoefte en dat tegen een redelijke prijs. Ook door de receptie word ik telefonisch, via e-mail en face-to-face altijd goed geholpen. Ik kan CBC Key-Point dan ook van harte aanbevelen aan collega-ondernemers.”

De voordelen van Crown Business Center

Vergaderen | Crown Business Center Schiphol

Crown Netwerk

Crown kent een omvangrijk netwerk van bedrijven die huren in één van de Business Centers. Word lid en bezoek de netwerkbijeenkomsten die met enige regelmaat worden georganiseerd.

Alphen aan den Rijn Kantoorruimte Huren | Crown Business Center Alphen
Huren op maat

Op zoek naar een kantoorruimte die exact aansluit op uw wensen en behoeften? Laat ons weten hoe uw ideale werkplek eruit ziet en onze makelaars gaan voor u aan de slag. Niets moet, alles kan.

Vergaderzaal in Leiden | Crown Busines Center Leiden Key-Point

Crown faciliteiten

Crown Business Center biedt een fullservice hospitality omgeving op toplocaties door heel Nederland. Lees meer over onze uitgebreide faciliteiten en overtuig uzelf.

Crown denkt met u mee!

Onze specialiteit is het ontzorgen van huurders

• All-in concept
  • U huurt per m2
  • All-in pakket
  • Duurzaam ondernemen
  • Fulltime serviceconcept

Zoekt u kantoorruimte of vergaderruimte op een toegankelijke locatie in de Randstad, het Groene Hart of daarbuiten? Neem dan contact op met een van onze makelaars voor een advies op maat!