7 t/m 11 maart 2022

Nationale Week Zonder Vlees bij Crown Restaurant

eet smakelijk

Ontdek onze vegetarische specialiteiten

Maandag 7 maart t/m vrijdag 11 maart staat het Crown Restaurant in het teken van de Nationale Week Zonder Vlees. Kom genieten van een vegetarische lunch in Crown Business Center Haarlem, Leiden Key-Point of Gilze-Rijen!

Van een broodje warme geitenkaas met honing en walnoten tot een onvervalste bieten burger; onze horecamedewerkers hebben een heerlijk vegetarisch menu samengesteld. Iedere dag staat er een andere special op de menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Holy Moly Vegan Kebab of Vega Vrijdag Snackdag? Kom langs en ontdek hoe lekker een vegetarische lunch kan zijn.

Nationale Week Zonder Vlees

De Nationale Week Zonder Vlees is het bekendste Nederlandse initiatief om de vleesconsumptie te verminderen. Vaker een dagje geen vlees, vis en zuivel eten is een kleine moeite maar heeft een enorm positieve impact op mens, dier en milieu. Door geen vlees en zuivel te consumeren tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel verlaag je de milieudruk van je voeding. Je bespaart bijvoorbeeld op watergebruik en de uitstoot van broeikasgassen die bijdragen aan klimaatverandering. Lees meer op de website: https://www.weekzondervlees.nl/

Locaties

Gilze-Rijen

Klik op de button voor meer informatie over CBC Gilze-Rijen

Leiden Key-Point

Klik op de button voor meer informatie over CBC Key-Point

Haarlem

Klik op de button voor meer informatie over CBC Haarlen

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!