Crown Business Center

Van Dijk Culinair runt het restaurant in Bodegraven

Lunchen in Bodegraven

Het restaurant van het Crown Business Center in Bodegraven wordt vanaf heden gerund door Van Dijk Culinair. Het gezicht achter dit cateringbedrijf is Richard van Dijk.

Richard heeft een passie voor alles wat met Food te maken heeft. Hij neemt jarenlange ervaring mee uit de cateringwereld en de horeca. Met zijn bedrijf Van Dijk Culinair is hij de nieuwe exploitant van restaurant van Crown Business Center, waar hij dagelijks aanwezig is. Via zijn website kunt u tussen 9.00 uur en 11.30 uur een lekkere lunch bestellen. Er is keuze uit allerlei lekkere broodjes, een salade, of een compleet lunchpakket. Bestellingen staan voor u klaar tussen 12.00 uur en 13.30 uur in het restaurant.

Arrangementen voor elke gelegenheid

Ook voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of verjaardag, maar ook voor een vergadering of borrel kun u in het restaurant terecht. Op aanvraag is een arrangement voor uw evenement te reserveren. Van Dijk Culinair voorziet u en uw gasten van de gewenste catering. Een leuke tip: een van de specialiteiten van Richard is barbecueën op een Green Egg, dus voor een lekkere barbecue bent u hier ook aan het goede adres!

Kom langs!

Benieuwd hoe Crown Business Center Bodegraven en het restaurant er van binnen uitzien? Kom langs voor een kopje koffie.

Onze vastgoedadviseur laat u ook graag de mogelijkheden zien betreft het huren van een kantoorruimte of een vergaderruimte. Vraag 
hier een rondleiding door onze vastgoedadviseur aan.

Bodegraven

Klik op de button voor meer informatie over Crown Business Center Bodegraven

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!