Vergaderzalen

Vergaderen in Bodegraven

Vergaderruimte Bodegraven

Crown Business Center Bodegraven biedt diverse representatieve vergaderzalen variërend in stijl en grootte. Het pand ligt direct langs de A12 op bedrijventerrein de Groote Wetering en is dus goed te bereiken met de auto, maar ook met openbaar vervoer. Boek direct uw vergaderzaal via de reserveringsmodule.

Catering gewenst?

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch.
NIEUW

Vergaderzalen Bodegraven

Mogelijkheden

Crown Business Center Bodegraven heeft meerdere, inspirerende vergaderzalen voorzien van de modernste presentatiemiddelen. Ideaal voor een training, scrumsessie of vergadering.

Crown Business Center Bodegraven ligt direct langs de A12 op bedrijventerrein de Groote Wetering en is dus goed te bereiken met de auto, maar ook met openbaar vervoer.

  • Beamer
  • Flipover
  • Audiovisuele middelen
  • Notitieboekjes
  • Pennen

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch. De catering kan in de vergaderzaal verzorgd worden, zodat u de bijeenkomst niet hoeft te onderbreken.

Download hier de prijslijst vergaderarrangementen.

Wilt u graag een vergaderzaal reserveren of weten wat de prijzen zijn? Klik bovenaan deze pagina op button ‘Direct reserveren’ om naar de reserveringsmodule te gaan.

Over vergaderen

Routebeschrijving

Boek een vergadering
Contactformulier

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Jos van Leeuwen | Horecamanager 

Kan ik u helpen?

Heeft u een vraag over een vergadering of onze cateringmogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

De vergaderzalen in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.