Vergaderzalen

Vergaderen in Leiden

Vergaderruimte Leiden

Crown Business Center Leiden Key-Point biedt een scala aan representatieve vergaderzalen variërend in grootte. De zalen worden naar wens voorzien van moderne presentatiemiddelen. Crown Business Center Leiden Key-Point ligt in het centrum van Leiden en is goed bereikbaar via de A4, A44 en N206. Leiden Centraal Station ligt op loopafstand. Boek direct uw vergaderzaal via de reserveringsmodule.

Catering bij uw bijeenkomst?

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch.
NIEUW

Vergaderzalen Leiden Key-Point

Mogelijkheden

Crown Business Center Leiden Key-Point heeft meerdere, inspirerende vergaderzalen voorzien van de modernste presentatiemiddelen. Ideaal voor een training, scrumsessie of vergadering.

Crown Business Center Leiden Key-Point is terug te vinden aan de Schipholweg in Leiden Stationskwartier. Op slechts enkele minuten loopafstand vanaf het kantoorverzamelgebouw is het winkelcentrum van Leiden te vinden. Hier vind u een groot aanbod aan winkels, eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden.

  • Beamer
  • Flipover
  • Audiovisuele middelen
  • Notitieboekjes
  • Pennen

Er is een parkeerdek op eigen terrein aanwezig.

U heeft de keuze uit een dag of dagdeel arrangement. Indien gewenst met een uitgebreid ontbijt of lunch. De catering kan in de vergaderzaal verzorgd worden, zodat u de bijeenkomst niet hoeft te onderbreken.

Download hier de prijslijst vergaderarrangementen.

Wilt u graag een vergaderzaal reserveren of weten wat de prijzen zijn? Klik bovenaan deze pagina op button ‘Direct reserveren’ om naar de reserveringsmodule te gaan.

Over vergaderen

Routebeschrijving

Boek een vergadering
Contactformulier

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!

Richard Voorn | Horecamanager 

Kan ik u helpen?

Heeft u een vraag over een vergadering of onze cateringmogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Raad Makelaars (BOG)

De vergaderzalen in Crown Business Center worden verhuurd door De Raad Makelaars.