Crown business center

4 tips voor de leukste virtuele vrijdagmiddagborrel

vrijmibo

Zo organiseert u de leukste vrijdagmiddagborrel van het jaar!

De traditionele vrijdagmiddagborrel is niet alleen de ideale teambuildingsactiviteit maar vermindert ook stress en zorgt voor ontspanning na een drukke week. Nu iedereen thuiswerkt kan het ontbreken aan de gezelligheid met collega’s die het werk zo leuk maken. Genoeg reden dus om daar wat aan te doen! Met deze 4 tips organiseert u in een handomdraai de leukste virtuele ‘vrijmibo’ van het jaar!

TIP #1

Maak een borrelpakket

Worstenbroodjes of toastjes met brie? Het maken van een borrelpakket zorgt voor nog een leukere bijeenkomst. Kies een thema uit en zoek vervolgens lekkere producten die met het thema te maken hebben. Een thema als ‘Oktoberfest’, heeft bijvoorbeeld een mand met bier, nootjes en chips. Tijdens de virtuele borrel kunt u dan met elkaar genieten van het pakket en van elkaar.

TIP #2

Kies een thema

Om de borrel nog leuker te maken is het regelen van een leuk thema een goede optie. Hierdoor laat u de werknemers hun best doen om hun plekje voor de borrel aan te kleden met het gekozen thema, en creëert u een beetje voorpret. Voorbeelden van leuke thema’s zijn: dieren thema, superhelden thema, all white thema, nerd thema of een fout thema.

TIP #3

Bedenk een leuke activiteit

Wie is de echte wijn (of bier) kenner van uw team? Een wijn of bierproeverij organiseren tijdens de vrijdagmiddagborrel zou de borrel nog gezelliger kunnen maken. Geef het personeel een pakket met verschillende soorten wijn of bier mee die jullie gezamenlijk virtueel kunnen proeven en beoordelen. Door het toevoegen van een activiteit leert u misschien ook wel het nieuwe personeel beter kennen 😉

TIP #4

Gebruik achtergrond muziek

Een andere leuke toevoeging zou het maken van een gezamenlijke playlist zijn. Verzend naar het personeel de link naar de playlist en laat iedereen liedjes aan de lijst toevoegen. Daarnaast zou u ook bij verzending van de link kunnen toevoegen dat ze ook een paar die bij het thema passen kunnen toevoegen. Wanneer het thema ‘Oktoberfest’ is, zouden er dus Duitse liedjes als Hulapalu of Amsterdam erbij kunnen worden toegevoegd.

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!