Crown business center

Training- en vergaderruimte huren in Leiden

De voordelen van training- en vergaderruimte in Leiden

Bent u op zoek naar training- en vergaderruimte in Leiden? Dan bieden onze inspirerende training- en vergaderruimtes alles wat u nodig heeft. De ruimtes zijn voorzien van moderne presentatiemiddelen en bij uitstek geschikt voor groepen vanaf 2 tot 20 personen. Crown Business Center Key-Point: een goed bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw nabij Station Leiden Centraal met meerdere training- en vergaderruimtes, receptie én een restaurant.

Training- en vergaderruimte nabij Station Leiden Centraal

Gelegen op slechts 5 minuten loopafstand van Station Leiden Centraal is Crown Business Center Key-Point de ideale locatie voor deelnemers die met de trein of bus reizen. Met het naastgelegen parkeerdekis er ook parkeerruimte aanwezig op eigen terrein. Station Leiden Centraal is het vertrek- en aankomstpunt voor bus- en treinverkeer uit en naar heel Nederland. Met de auto is de locatie vanaf de N206, A4 en A44 goed bereikbaar.

Training- en vergaderruimte met receptie

De deelnemers en sprekers van uw training worden vriendelijk ontvangen door onze vaste receptioniste. Op basis van uw instructies laat zij de deelnemers en sprekers plaatsnemen in de wachtruimte of verwijst ze door naar juiste de training- en vergaderruimte. Zo heeft u geen omkijken naar het ontvangst en kunt u zich in alle rust voorbereiden op de presentatie.

Training- en vergaderruimte met catering

Een training of vergadering van één of meerdere dagdelen kan veel energie vragen van u, uw deelnemers en sprekers. Het kan daarom prettig zijn om de bijeenkomst te onderbreken met een lunch. Dit kan zowel in de vergaderruimte als in het restaurant. Het restaurant heeft een ruim assortiment aan vers belegde broodjes, diverse sapjes, soepen en meer. Heeft u speciale wensen wat betreft het menu? Ons horecateam staat voor u klaar!

Vergaderfaciliteiten

Voordeel van arrangementen

Wilt u graag vooraf weten wat de kosten zijn van de huur van de training- en vergaderruimte? Met een arrangement bepaalt u vooraf voor hoelang u de zaal huurt, inclusief of exclusief catering.  Bekijk de verschillende arrangementen en prijzen op de boekingspagina via onderstaande button.

Neem contact op
Contactformulier

Crown Business Center heeft kantoorruimtes te huur op A-locaties. Flexibele contracten met kort opzegtermijn & huur per m².

Volg ons op LinkedIn

Word onderdeel van het Crown netwerk! Met meer dan 300 bedrijven uit diverse branches creëren wij onderlinge samenwerkingen. Volg ons vandaag nog!